Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem eljönni?
Figyelt kérdés
Egy osztálytársammal (17F) nagyon jól elvagyunk, jelzései szerint lehet köztünk valami, szoktuk egymást kísérgetni, sétálni. Mégis, mikor mondtam, hogy jó lenne találkozni valahol, azt mondta, az ünnepek alatt nincs kedve kimozdulni, majd máskor. Egyikünknek sem volt még senkije.Szerintetek megijedt, vagy le akar koptatni?2013. ápr. 8. 09:16
1/2 anonim válasza:
szerintem az ünnepek alatt nincs kedve kimozdulni és majd máskor találkozna veled
2/2 anonim válasza:
Szerintem ne gyere össze az osztálytársaddal.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!