Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó pasik csak a vékony, dögös csajokra buknak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda, de modellalkat sem. Azt veszem észre, hogy a jó pasik, akik nekem tetszenének, mindig az ilyen lányokra gerjednek. :( és ez rossz.2013. ápr. 26. 20:49
11/28 anonim válasza:
Annyira egyetértek a 8-assal... Pacsit.
Mellesleg én is rohadtul megdolgoztam azért a testért amivel most járkálok magabiztosan és ha ennyit küszködtem és szenvedtem akkor kérlek lányok engedjétek meg, hogy olyan csaj foglalkoztasson akik miatt végigmentem a procedúrán..
12/28 A kérdező kommentje:
Nekem nem épp a gyúrós gyökerek az ideál, de mindegy. :D elfelejtettem kifejteni, hogy ezekre a mai agyongyúrt, rózsaszínpólós, stb emberek nekem nem "jók". :D
2013. ápr. 26. 21:00
13/28 anonim válasza:
Szegénykém, függetlenül attól hogy jó pasi vagyok e vagy ronda mint a bűn, attól még a szexibébikre bukok.
14/28 anonim válasza:
Miért csak a jó pasikra vágysz? Tudom, most majd jön a magyarázkodás, hogy ezt nem úgy kell érteni, meg mindenkinek más jön be stb., de a jó pasi akkor is a jó pasi kategóriát fedi, bárki bármit mond. Azaz azt, aki nem "átlagos". A többi meg úgyis lényegtelen, aki "átlagos", azt a többség észre se veszi.
15/28 anonim válasza:
kedves 12-es. el kell keserítselek, de nincs rózsaszín pólóm. és az agyongyúrt fogalmától távol vagyok, de a nevükben is kikérem a gyökerek jelzőt. ilyen attitűddel nem is csodálkozom, hogy nincs pasid.
16/28 A kérdező kommentje:
Nyilván fogalmam sincs, hogy hogy nézel ki, de köszönöm a minősítést. :)
2013. ápr. 26. 21:03
17/28 anonim válasza:
Nekem meg pont az ilyen pasik kellenek,mert ők se különbek,se agyilag,se máshogy :)
18/28 anonim válasza:
17-es vagyok : bocs,elírtam: pont az ilyen pasik nem kellenek :D
19/28 A kérdező kommentje:
Nyilván nekem a "jó pasi" fogalma nem kizárólag a külsőre vonatkozik...
2013. ápr. 26. 21:08
20/28 anonim válasza:
Hát, hogy is mondjam... A jó pasi ÁLTALÁBAN olyan csajt választ magának, aki kb. egy szinten van vele és fordítva.
Nem tartom magam jó nőnek, de mivel sportolok (mások szerint jó alakom van) olyan pasit tudok csak magam mellett elképzelni, aki szintén sportos alkat. Már eleve pozitívumnak számít nálam az, ha együtt eltudunk menni edzeni vagy futni. Nekem nem kéne otthon tunyuló férfi...ill. csontkollekció sem, hiszen legyen már nagyobb darab, mint Én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!