Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátság vagy esetleg tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy esetleg tényleg több? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés

Főiskolás lettem, több fiúval is jóba lettem, különösen egy Viktor nevű fiúval (természetesen nem így hívják). Viktorral nagyon jól megértjük egymást, vele spontán és szabad tudok lenni, benne van az én számomra olyan hirtelen jött spontaneitás érzéssel, a főiskola előtti kis park félében a fűben feküdtünk, melynek köszönhetően tiszta fű lettem, de ő, mint daliás herceg vállalta hogy megküzd a lábamon és egyéb helyeimen lévő fűszálakkal. Akkor mondta azt is, hogy van egy barátnője, de nem érti, hogy miért vannak együtt, mert csak hülyíti őt. Én megkérdeztem, hogy akkor miért járnak egyáltalán még? Ő komolyan rámnézett, szemeimbe fúrta tekintetét és susogta mély hangján: Nem tudom. Aztán én mentem németre, de többször is beszélgettünk, csocsóztunk meg ilyesmi. Ő lett az én fűbenfekvős haverom, mire válaszolt: Te meg a barátnőm. Egyik nap megbeszéltük, hogy majd meglátogatom őt. Tegnapelőtt viszont valami megváltozott. Magam sem értem, hogy mi. Találkoztunk, hiszen ugyanakkor kezdődött a németórája amikor nekem és volt három óra szünetünk. Sétáltunk hárman (mert ott volt az egyik csoporttársam is) és megbeszéltük, hogy szerdán elmegyünk négyen egy teázóba, Viktor hozza a haverját, akivel már szerencsésen összeismertetett. Telefonon keresztül.. Felhívta a haverját, a kezembe nyomta a telefont és én ontottam a szöveget, Viktor elismerően mosolygott és súgta a mellettem lévő csoporttársamnak, hogy imádja a dumámat. Végül is egymás alá adogatjuk a perverzebbnél perverzebb poénokat. Tehát... eredmény: szerdán duplarandinak hangzó de egyáltalán nem olyan találka 4 fiatal személyével. Egyéb jelenség? Van. Ültünk egy társaságban az aulában, ő mondta a vicceket, többiek néha egymással dumáltak, így mi is egymással. Én ültem mellette, néha beletúrtam a hajába, melyet nyugodt lélegzettel vett, és nyugtatóan hatott rá. Komoly szemmel rámnézett.

-Vasárnap gyere át.

-Nem tudom mikor jövök fel, de oké.

-Úgy is vállalnád, hogy nem szólsz senkinek?

-Vigyázol rám?

-Igen.

Aztán mentünk órára. Elméletileg a szerda áll, de az is, hogy "fuu imádni fogom a haverját", akivel már kétszer sikerült beszélnem telefonon, második alkalomnál mondta a többieknek, hogy férj és feleséget alkot.

Imádja az arabkultúrát, a hastáncot, rengeteg hastáncos lányka veszi körül és tényleg imádja a nőket. Mindenkinek bemutatkozik, de én mégis úgy nézek rá, mint egy barátra, és tudom jól, hogy nem lesz semmi köztünk.. De mégis, egy külső szemlélő hogyan vélekedik? Ahogy ott ültünk az aulában láttam a szemekben, hogy többet vélnek nekünk, pedig csak barátok vagyunk.

Egy külső emberke szerint mi van köztünk?

2009. szept. 26. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem barátság. én külső szemlélőként úgy látom hogy egy kialakuló félben lévő érzés, aminek még bármi lehet vége.

ha az én hajamba beletúrna egy lány, és felajánlom neki, hogy jöjjön át, jól érzem vele magam, várom hogy lássam hogy beszélgessünk, ez nem éppen "csak barátok vagyunk" szisztéma.

szerintem ne hazudjatok se egymásnak, de legfőképp magatoknak ne. az itt leírtak alapján valaki többet érez.

2009. szept. 26. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
azt csakis ti tudjátok és határozhatjátok meg hogy mi van köztetek,de szerintem máskor ne írd le ennyire részletesen a dolgokat tök felesleges és olyan mind ha egy könyvből írtad volna ki vagy netán költőnek készülsz és itt gyakorolsz?XD
2009. szept. 26. 17:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Majdnem... kommunikáció és médiára járok xD
2009. szept. 26. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
akkor már értem de nagyon ügyi vagy!
2009. szept. 26. 17:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen... nem hiába jöttem erre a szakra, erre pályázom kiskorom óta :)
2009. szept. 26. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!