Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ez hátrány lehet? Főleg lányok válaszát várom
ha nem c*gányt akasz felszedni,akkor nem hátrány
a plázacicác se erre buknak,de nemhiszem hogy ez téged zavar
normálisabb felfogású lánynak ez tetszik...
22/L
azzal h nemzeti érzelmű vagy azzal semmi gond, én is bírom az ilyen pasikat, de a tarsoly meg ezeket nem igazán:S nem kell pink poló meg ilyenek, csak egy farmer meg egy poló, ettől még megmarad a világnézetet:)
aki meg nem ismeri ezeket a jelképeket már ne is haragudjon de iszonyú szánalmas ..ilyen embereket-_-'
Ha ilyeneken gondolkodsz, akkor igen. A csajok megérzik, ha valaki nem érzi magát tökéletesen a bőrében és ez hátrány.
Amúgy nem, sőt még javíthat is a helyzeten, mert könnyebben észrevesznek. Kitűnsz a mai klónok tömegéből.
Én nem viselek ilyen cuccokat, de erőteljesen nemzeti érzelmű vagyok és sosem ért emiatt hátrány a nők részéről.
De nem is kéne olyan csaj, aki kifejezetten ellene van a nemzeti érzelmű embereknek. Akárhol lehet szép csajt találni, az nem nagy dolog. De olyat, kell aki értékes is.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!