Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok egy ilyen lánnyal? L/16 (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szeretek olvasni, írni, szeretem a rock zenét, kis koromban sose néztem Barbi meséket inkább a Tini Ninja Teknōcök meg a Transformers és a Naruto, valamint az ilyen fiúsabb dolgok érdekeltek. Ōszintén szólva most is szívesen nézek ilyesmit. Szeretek kosarazni, kutyázi, makázi, most lessz jogsim úgyhogy már alig várom, hogy motorozhassak!

Utálom a Twillightot meg a One Directionot.

Szeretem az extrém dolgokat, pl. most nyáron banji jumpinguzni szeretnék. :)

Külsōre, hát, magas vagyok (175 cm), kék a szemem, vörös vállig érō hajam van de növesztem. Ahoz képest, hogy személyiségileg fiús vagyok az öltözködésem egész nōies, rosszabb idōben farmer és valami lányosabb felsō, melegben meg szokny/rövid nagrád és egy egyszerū poló.

A tökéletességtōl messze vagyok, gyakran nagyon makacs vagyok, néha öntelt vagy.akaratlanul is flegma, de amúgy nem vagyok egy olyan rossz ember. :D

2013. ápr. 25. 16:34
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Legalább lenne kivel animét nézni, meg Doctor who-t, meg game of thrones meg minden mást...

TL;DR: Fukken awesome.

2013. ápr. 25. 22:55
 32/46 anonim ***** válasza:
Ha a fiatalságodat nem is nézem, de Narutot nézel? Ki van zárva xD
2013. ápr. 26. 07:21
 33/46 anonim ***** válasza:

Hát , ha Code Geass fan lennél több esélyt adnák neked mint így hogy naruto fan xD

Igen járnák.

2013. ápr. 26. 10:45
 34/46 A kérdező kommentje:
Nem vagyok naruto fan csak láttam az animét, azért ezt az animét említettem mert ez volt az elsō amit láttam. :D
2013. ápr. 26. 18:22
 35/46 anonim válasza:
Szívesen jarnek veled.
2013. ápr. 26. 18:49
 36/46 anonim válasza:
100%
ez vicces, mintha magam női megtestesülését jellemeznéd... :D jófejcsaj
2013. ápr. 26. 21:53
 37/46 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy jól nézel e ki. A többi dolgot lehet tolerálni...
2013. ápr. 28. 08:50
 38/46 anonim ***** válasza:
Én simán. 15/f
2013. ápr. 28. 22:20
 39/46 anonim válasza:
Vannak akik csak ilyen lányokra buknak. Én nem csak, de ne legyen gyámoltalan. Ez a személyiségleírás alapján pénz az van, szóval ez gond lehet. De próbálkozz bátran! :) 15/f
2013. ápr. 29. 19:16
 40/46 Neo22 válasza:

Szerintem a személyiséged totál jó :)

Ha ismernélek és úgy adódna tuti járnék veled :)

2013. máj. 26. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!