Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok egy ilyen lánnyal? L/16 (Többi lent)
Szeretek olvasni, írni, szeretem a rock zenét, kis koromban sose néztem Barbi meséket inkább a Tini Ninja Teknōcök meg a Transformers és a Naruto, valamint az ilyen fiúsabb dolgok érdekeltek. Ōszintén szólva most is szívesen nézek ilyesmit. Szeretek kosarazni, kutyázi, makázi, most lessz jogsim úgyhogy már alig várom, hogy motorozhassak!
Utálom a Twillightot meg a One Directionot.
Szeretem az extrém dolgokat, pl. most nyáron banji jumpinguzni szeretnék. :)
Külsōre, hát, magas vagyok (175 cm), kék a szemem, vörös vállig érō hajam van de növesztem. Ahoz képest, hogy személyiségileg fiús vagyok az öltözködésem egész nōies, rosszabb idōben farmer és valami lányosabb felsō, melegben meg szokny/rövid nagrád és egy egyszerū poló.
A tökéletességtōl messze vagyok, gyakran nagyon makacs vagyok, néha öntelt vagy.akaratlanul is flegma, de amúgy nem vagyok egy olyan rossz ember. :D
Merre laksz?
Ja és hány privátod érkezett? xd
tuti hogy ettől a sorozattól megőrülnél, az idei legjobb, és kosaras is :PP
Ha járnál olyan sráccal aki nem veti meg a One Directiont (:D) és nem szereti a kocsikat/motorokat túlságosan, sosem akar jogsit, akkor hívj fel :)
F19
28. Ismerem az animét, az egész elsō évad meg van gépen! xD
Amúgy köszi a kommenteket! Mindenkinek hálás vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!