Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értékeljem a drágám válaszát?
Figyelt kérdés
Felhívtam a nagy Ő-t másfél év szünet után és érdeklődtem, hogy hogy van. Beszélgettünk vagy negyed órát, aztán mondta, hogy le kell tennie. Kérdeztem, hogy hívjam-e? Azt válaszolta: -Próbálkozhatsz.2013. ápr. 25. 12:43
21/31 anonim válasza:
Ez elég rögeszmés dolognak tűnik, hogy másfél évnyi kapcsolattartási szünet után, miközben máshoz hozzámentél még mindig képtelen vagy elszakadni az exedtől és őt hívod "drágámnak".
22/31 anonim válasza:
Mindketten házasok vagytok, szerinted miért rázott le vajon? Mert ez egyértelműen az volt.
23/31 anonim válasza:
Nekem egyébként az a véleményem, hogy ha tőled akart volna valamit, akkor most te lennél a felesége.
24/31 A kérdező kommentje:
Nem rázott le. Mi utal arra, hogy lerázott?
2013. ápr. 25. 13:12
25/31 anonim válasza:
"Le kell tennem."
Felhívjalak? "Próbálkozhatsz."
Nyilván nem akart teljesen paraszt lenni, hogy nem, nem vagyok rád kíváncsi.
Az viszont biztos, hogyő ő nem fog felhívni, mert nem kíváncsi rá. Te meg azt csinálsz amit akarsz. Ha már nagyon idegesítő, nyomulós vagy számára, akkoir meg majd elküld téged melegebb éghajlatra. Nyilván a sjaát házasságát nem tenné kockára.
Viszont te minek házasodtál? Láthatóan nem szereted aférjedet.
26/31 anonim válasza:
Komolyan nem értem, hogy ha már házasok vagytok mindketten, miért kell két házasságot széttúrni? Ezt sosem értettem, hogy a nők miért hívogatják az exeiket: ha valakivel szakítottam, akkor kitörlöm a számát a telefonomból és szevasz. Ráadásul jól láthatóan nem nagyon akar veled beszélgetni - ami érthető is, hiszen szakítottatok és mindketten megházasodtatok, mással - mert lerázott. Próbálkozhatsz... ez kb azt jelenti, hogy azt csinálsz, amit akarsz, nem érdekli. Jobb lenne, ha nem jönnél ezzel a nagy Ő dumával - neki se - mert láthatóan teljesen felesleges. Minket meg még bosszant is.
27/31 A kérdező kommentje:
Mindketten régi kapcsolatban élünk. Honnan veszed, hogy én nő vagyok?
2013. ápr. 25. 13:20
28/31 anonim válasza:
Ha frfi vagy en kitagadlak a nemembol!
Es akkor mi van, ha regi kapcsolatban vagytok? Akkor fel lehet mar boritani az egeszet?
29/31 anonim válasza:
Jaaa, ha férfi vagy, akkor sztornó az a válaszom, miszerint dugni jó vagy még neki. Akkor a próbálkozhatsz válasz inkább nemet jelent. Illetve mi nők úgy működünk, hogy jólesik a rajongás, valszeg neki is, hívogathatod, de ebből már semmi se lesz.
30/31 A kérdező kommentje:
#29 Ez jó válasz volt, én is így éreztem valahogy, csak arra vártam, hogy valaki leírja :) Kösz!
2013. ápr. 25. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!