Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értékeljem a drágám válaszát?
Figyelt kérdés
Felhívtam a nagy Ő-t másfél év szünet után és érdeklődtem, hogy hogy van. Beszélgettünk vagy negyed órát, aztán mondta, hogy le kell tennie. Kérdeztem, hogy hívjam-e? Azt válaszolta: -Próbálkozhatsz.2013. ápr. 25. 12:43
11/31 anonim válasza:
Ezt akkor sem értem. Ha nem vele vagy házas, akkor miért hívod drágámnak?
12/31 A kérdező kommentje:
Ő nem biztos, hogy azt akarja, hogy hagyjam, mindenesetre hagyom ha így akarja.
2013. ápr. 25. 12:59
13/31 anonim válasza:
Mindkette hazasok vagytok... egymassal, vagy kulon-kulon?
14/31 anonim válasza:
Ha akarna tőled valamit, keresne. Ha csak te keresed, azzal legfeljebb megalázod magad.
15/31 anonim válasza:
Most akkor házas vagy? Hozzámentél valakihez, most meg az exedet hívogatod?
Pszichiátriai eset. Azért ne gyilkold le az exet, mert nem lehet a tied.
16/31 anonim válasza:
Valoszinuleg azert hazasodott meg, mert teged szeret... ne tedd tonkre a hazassagat, ha mar a sajatoddal nem is torodsz...
Es ne mondd meg, hogy mit gondol, mert masfel ev utan 15 perc alatt nem fogod leszurni mit gondol...
17/31 anonim válasza:
De, ő egyértelműen azt akarja, hogy hagyjd békén, és soha többet ne kelljen veled beszélnie. Pontosan ezt akarja.
Nagyon szánalmas vagy ezzel az egésszel.
18/31 A kérdező kommentje:
Egy kérdés kapcsán sikerült eljutnom a pszichiátriára és gyilkossá váltam... Hát kösz.
2013. ápr. 25. 13:05
19/31 A kérdező kommentje:
Na jó, hát legalább látom magam kívülről. Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 25. 13:07
20/31 anonim válasza:
Valszeg kuffantani összejárna még veled. Ez a válasz legalábbis ezt sugallja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!