Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, csak én nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, csak én nem vagyok képes összejönni olyan lánnyal, akihez nem tudok vonzódni testileg?

Figyelt kérdés
Sok olyan lány nyomult már rám, igaz csak facebookon merik megtenni, akik nekem nem az eseteim és ahogy észrevettem, eléggé el is vannak hanyagolva ezek a lányok a fiúk rajongásátá tekintve, gondolom más fiúknak sem jönnek be külsőre, ahogy nekem sem. Valamiért mégis folyton ilyen csajok tapadnak rám. Helyesnek tartanak meg lájkolják a képeimet. Az olyan lányok bezzeg, akik nekem bejönnek azok sosem találnak meg, illetve én sem találtam még olyan lányt, aki nekem bejönne és én is neki. Emiatt sem volt még sosem barátnőm. Az is érdekes, hogy utcán sétálva rengeteg lányt látok, aki tetszik, mégis, ha bepróbálkoznék ezeknél tuti, hogy elküldenék vagy lenne már barátjuk. Van tapasztalatom és folyton ez volt. Volt, aki bunkózott is, mert szerinte ronda nagy orrom van és kigúnyolt. Hát nem igaz, hogy sehol egy lány, akivel kölcsönös lenne a vonzalom. Ez olyan bosszantó és elkeserítő már.
2013. ápr. 25. 12:24
 1/6 anonim válasza:
gondolom az ismerőseid lehet azér lájkolnak...
2013. ápr. 25. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Most komolyan, itt gyakori kérdéseknél mindenkinek NAGY undorító orra van ?
2013. ápr. 25. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de ha TE válogatsz a lányok között, akkor mi a f@szért gondolod hogy a lányok másként fognak bánni veled? Ha választhatnak, akkor inkább a jobbat választják - mint te is - .....
2013. ápr. 25. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Minek összejönni olyannal?
2013. ápr. 25. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Vannak érdekes dolgok az életben.
2013. ápr. 25. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezt hallgasd meg!

Én meg, csak azért nem jövők össze egy lánnyal sem mert hogy csinos, sok lány csinos, de ez csak egy dolog, az hogy valakit különlegesnek érezzek ahhoz sokkal több kéne nekem, mint hogy jó fej meg csinos egy lány......

2013. ápr. 25. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!