Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti ha egyszer elutasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ha egyszer elutasítottatok valakit, akkor később miért keresitek fel?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 12:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, aki szimpi volt, vonzódtam hozzá, de amikor randira hívott, nem voltam olyan állapotban, hogy szerettem volna kapcsolatot. Miután rendeződtek a dolgaim, megkerestem.
2013. ápr. 25. 14:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajna nálam nincs második lehetőség. Ha egyszer elküld, "kitörlöm" az életemből.

35 ffi

2013. ápr. 25. 15:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is ugy vagyok vele, hogy nem csinálok segget a számból akit egyszer visszautasítottam azt nem fogom újra megkeresni. Sajnos az exem is ilyen, kidobott de nem jön vissza csak azért mert hiányzom neki pedig bármit megadnék érte, hogy újra velem legyen :(
2013. ápr. 27. 12:19
 14/18 anonim ***** válasza:
én pl. azért mentem vissza egyszer egy fiúhoz, aki ismerkedni akart velem, de korábban leráztam, mert valahogy utólag rájöttem, hogy mit vesztettem.. hogy milyen okos, milyen jól néz ki stb. de amikor erre rájöttem, akkor már késő volt, mert barátnője lett (ráadásul egy hülye p.csa, akivel nem értem, hogy állhatott össze.. így leadni az igényeket..), azóta is bánom :')
2013. ápr. 27. 12:32
 15/18 anonim ***** válasza:

11. vagyok. Én olyanra gondoltam, hogy például nem rég volt vége egy komoly kapcsolatnak és még ezen nem tettem túl magam és bármennyire is volt szimpi a másik, nem akartam pótlásra használni. (ezt meg is értette és kb 1 hónap múlva randizni kezdtünk)

Vagy épp családi/munkahelyi/iskolai problémák miatt nagyon nem voltam jó formában, így sem akartam magam más nyakába varrni. Előbb szeretem rendbe tenni magam, hogy lelkileg is egészségesen tudjak belemenni egy új kapcsolatba.

2013. ápr. 27. 14:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja ugy esetleg lehet róla szó, hogy újra felkeressem de csak olyan baráti mi van veled alapon nem egyből azzal h tetszel, járunk? Az majd alakul ha van esélyem. Ha nem az is kiderül. Ugy nem mennék oda hozzá, hogy na akkor most most te jössz te vagy a következő :D
2013. ápr. 27. 15:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, nem ajtóstul a házba. :)

De pl. az elsővel miután úgymond kikosaraztam, elmondva, hogy most miért nem szeretnék vele randizni, tartottuk a kapcsolatot. (nem olyan sűrűn, de néha azért írtunk egymásnak, barátilag)

2013. ápr. 27. 15:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Én nem keresem fel, akinek egyszer nemet mondtam, viszont egy srác csinált már olyat, hogy elutasítottam és 2 hónap kihagyás után ismét keresett és azóta is barátilag jól ellevelezgetünk heti 3-4-szer egymással, de nem erőlteti, hogy akkor élő kapcsolat is legyen köztünk. 31N
2013. máj. 31. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!