Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti tényleg megrögzötten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti tényleg megrögzötten keresitek ezt a pasitípust?

Figyelt kérdés

Azt a típust, aki 20-on vagy 30-35 évesen már olyan magasra kúszta fel magát a társadalmi ranglétrán, hogy már társaságok, cégek vannak a kezében.

file:///C:/Users/Pettya/Desktop/photo.htm

Tehát ilyesmire gondoltam, aki apuka és rokonok jóvoltából a felső tízezerbe tartozik, úgy, hogy alig tett érte valamit? Mert ugye 20 évesen ennyira magas pozícióba kerülni 1000 ből 1 pasinak sikerül, mégis ezt keresitek?

2013. jan. 26. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Érdekes.xDDD
2013. jan. 26. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
nem!:) én legalábbis.. aki meg igen, az egy pénzéhes nőszemély. egy normális lánynak nem az ilyen dolgok a fontosak, viszont ma már kevés a normális lány
2013. jan. 26. 22:32
 3/10 A kérdező kommentje:
2013. jan. 26. 22:33
 4/10 anonim ***** válasza:

aha.... jó a kép....

Amúgy nem mindenki, nyilván van, aki igen. (nem tudom minek általánosítasz, nem minden nő UGYAN OLYAN) De nem is várok már semmit...

5/10 A kérdező kommentje:
De miért kevés a normális lány, aki elfogadja az egyszerű pasikat?
 6/10 anonim ***** válasza:
azt sajnos nemtudom:) bár tudnám, de nem akarom megérteni, csak azt tudom, hogy lány szemmel látom, hogy a nők nagyon undorítóak, de nyugi, megfogod találni te is aki neked való, mert látszik, hogy normális vagy
2013. jan. 26. 22:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Most van párom. De még helyes pofival sem könnyű egy okosabb lányt magamba bolondítanom, mert nem vagyok a szavak embere. :(
2013. jan. 26. 22:41
 8/10 anonim ***** válasza:

hogyha van párod, akkor mi a baj? nem a megfelelő?

pedig az nem sokat számít, ha nem vagy a szavak embere, a lényeg, hogy az érzéseidet tudd kimutatni:)

2013. jan. 26. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem így van, tegnap és ma pont volt egy egy kérdés hogy a csajnak miért a csóró, mackós pasi kell, miért nem a jól kereső, kigyúrt férfiállat. Amúgy szerintem mindenki azok közül válogat akiket ismer. Egy jól kereső nő, aki pénzes társaságban mozog, onnan választ párt is, mivel egyrészt azokat az embereket ismeri, másrészt miért adna alább? Ez nem anyagiasság, de ha neki magának van egy jólfizető állása, miért válassza a munkanélküli, anyjával élő alkalmi munkákat elvállaló férfit?
2013. jan. 26. 22:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Te tényleg ilyeneken gondolkozol? Vagy nem volt gyerekszobád... vagy csak ribancokkal találkoztál életedben... még nem tudtam eldönteni...
2013. jan. 27. 14:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!