Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha ti leráztok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha ti leráztok egy fiút keresitek vele továbbra is a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy bevallottam egy lánynak, hogy többet szeretnék tőle, mint barátság, de ő annyit mondott, hogy csak barátként gondol rám. Ez már több mint egy hónapja volt, de mostanában kezdett megromlani köztünk a viszony (mivel nagyon valószínű, hogy azt hitte, hogy összejöttem egy lánnyal), ezért ráírtam, aminek láthatóan nagyon örült, sőt azóta mintha keresné a társaságomat. Nem igazán értem, hogy miért csinálja ezeket. Van valakinek ötlete? F/17
2013. febr. 15. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó barát vagy számára. Ennyi...
2013. febr. 15. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez olyan inga-effektus, vagy hogy is hívják. Vagyis nem vagytok együtt, neked bejön a lány, viszont neki Te nem jössz be (mivel azt mondta csak barátok maradjatok). Te nyilván apró jelekkel, kedves beszéddel, bókokkal néha ki is mutattad ezt, amit érzékelt a lány. Ha nem is akar összejönni Veled, azért az elég jóleső érzés, ha valaki bókol, úgymond növeli az önbizalmat. Én nem azt mondom, hogy szándékosan használ ki, de ez a tudatalattiból is jöhet. Ha kicsit távolabb kerültök egymástól vagy nem keresed a társaságát, hiányolni fog, mert nincs ott az, aki kedveskedik neki. Ezért is örült annyira, visszakapta, ami hányzott neki. De ez nem hiszem, hogy szerelem lenne.

Vagy teszteld le: hívd el randizni, ha nemet mond, nem szeret. Ha igent, szeret. Ilyen egyszerű.

Hogy én mit csinálok, ha lerázok egy fiút? Sajnos a legutóbbi évfolyamtárs, akivel barátok voltunk anno, de így neki eléggé megterhelő a barátság. Megmondta, ha nem vagyok vele, ő próbál minél messzebb menni, mert ez így nem viselhető el számára. Szóval: ,,barátságból lehet szerelem, de szerelemből nem lehet barátság".

18/L

2013. febr. 15. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Én egyszer visszautaítottam egy barátomat, aki járni akart velem. Megmondtam neki, hogy nem érzek úgy iránta, megbeszéltük a dolgot és azóta is nagyon jóban vagyunk. Elfogadta, hogy nem lesz köztünk semmi és a barátságot is, mivel nagyon csípjük egymást. Azóta már van barátnője :)
2013. febr. 15. 23:02
 4/5 anonim ***** válasza:

A lányoknak itt aligha nem igaza van. Én viszont pasi vagyok és voltam hasonló cipőben mint most te. A helyzet az, hogy ilyen helyzetben a lány barát sajnos tud féltékeny lenni, úgy, hogy semmit nem akar. Mivel ők sem tudták nekem megmondani miért, így én sem tudom neked. Max sejtem.

Mivel te többet szeretnél és mivel ez a másik lány megadja neked a "többet", így úgy érzi elveszíthet. -Mint barátot.

Volt úgy, hogy barátilag elmentünk vásárolni, sorban álltunk, elment mellettem egy lány és a közben vállamra tette a kezét. Volt ám nem kis hiszti, mondjuk nem állítom, hogy nem volt igaza. -Mert azért kívülről nem lehetett tudni, hogy mi egy pár vagyunk vagy sem. -Minden esetre kiderült, hogy féltékeny. Akkor én újra feltettem a kérdést.. Na akkor ő+én ? Nem-nem, fontos vagyok mint barát. Na mondom akkor ez ? Nem tudja..

Szóval így van ez. Megesik az ilyesmi, kár, hogy többször is. Ő valószínűleg továbbra is barátnak szeretne sajnos.

Tudod a lányok felsóhajtanak, hogy nah pasik. Mi meg néha felsóhajtunk, hogy nah csajok. Néha meg együtt sóhajtozunk velük. -Ez van.

2013. febr. 15. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Így az ötödik X-en, valamint sok szép emléken túl, bátran állíthatom, hogy nem ismerem a nőket. Minél többet tudok meg róluk, annál inkább látom az újabb fehér foltokat is.

A Te eseted viszont ismerős terület. Ne reménykedj, csakis, mint barát jössz nála számításba. Esetleg (ami rosszabb) a hiúságát legyezgető bohócként. Nem biztos, hogy szándékosan csinálja, (ebben a korban a lányok még nem látják át tetteik következményét) szóval lehet, hogy csak butuska, de az is lehet, hogy ravaszkodik. Akárhogy is, ne táplálj vérmes reményeket.

2013. febr. 16. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!