Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok ilyen srácot?
Miért ne létezne?Létezik az csak iszonyat kevés az esélye annak hogy megtalálja
Ismerek helyes srácokat akik nagyon rendesek,tehát tapasztalatból mondom hogy léteznek ilyen srácok
Egyébként kíváncsi lennék arra hogy a kérdező hogyan nézhet ki ha már ilyen magas elvárásai vannak a párválasztást illetően
Arra én is nagyon kiváncsi lennék:)
Egyébként azért, mert nem hiszem, hogy valaki egyszerre jól is néz ki, rendes is (nem használja ki stb..), meg hozzá még elvont is: hisz a szellemekben meg hasonlók.
Hát figyelj,lehet hogy az illető személyek a világ másik felén vannak de szerintem léteznek :)
Az biztos hogy vannak olyan rendes srácok akik elvont gondolkodásúak és szeretik az ilyen témákat csak azok általában nem az előnyös külsejükről híresek,mint például én :)
Szerintem a kedves kérdező már 80 levelet kapott, vagy csak simán bealudt, hogy nincs reakció ide.
Szerintem meg elég sok ember van aki szereti az ilyen dolgokat.
Van aki ezeket szereti, van aki az animékért van oda.
Sokféle ember van.
Az utóbbi kettő igaz rám, animéket szeretek és hiszek a természetfelettiben is, valamelyest.
És azt is eltudom hinni, hogy léteznek földönkívüliek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!