Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok ilyen srácot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok ilyen srácot?

Figyelt kérdés
Aki nem "páwa", egy átlagos helyes srác és komolyabb meg értelmesebb (elvontabb) mint a többiek. Aki ilyen "mély érzésű", művelt, érdeklik a paranormális vagy hasonló olyan dolgok amik engem is, azok külsőre nem tetszenek egyáltalán... akik meg igen, azok gyökerek.
2013. ápr. 25. 00:27
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Merre szoktál járni? Mert akkor elkerültük eddig egymást :D
2013. ápr. 25. 00:29
 2/33 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudom,hogy mik azok amik téged érdekelnek,addig nem tudok biztosat mondani
2013. ápr. 25. 00:30
 3/33 anonim ***** válasza:
paranormális? wtf, leány
 4/33 anonim ***** válasza:

paranormális?XDXD Aki hisz a szellemekben az nem értelmes már bocsi:D Am amiket írtál illik rám, de ezzel a paranormális hülyeséggel elbuktál:D

21/F

5/33 anonim ***** válasza:
Pedig vannak. Érdekel a quantum mechanika? Párhuzamos univerzumok :D? 20/F
2013. ápr. 25. 00:31
 6/33 anonim ***** válasza:
Na ennél a kérdésnél muszáj megkérdeznem, hány éves vagy kérdező?
2013. ápr. 25. 00:31
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
"egy tízes skálán.. hány éves vagy?"
2013. ápr. 25. 00:33
 8/33 anonim ***** válasza:
ez ütött utolsó :D
2013. ápr. 25. 00:33
 9/33 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, csípem a szellemes sztorikat, szívesen kirándulok elhagyott helyekre, úgy érzem, hogy helyén van az eszem (csak lusta vagyok néha), háziasnak mondhatom magam, "mély érzésű" vagyok (vagy legalábbis nem vagyok érzéketlen fatuskó és képes vagyok őszintén szeretni). Nem vagyok "páwa", átlagos vagyok. És pont ez utóbbi miatt nem jönnék be neked, ha szembejönnél az utcán...
2013. ápr. 25. 00:40
 10/33 anonim ***** válasza:
Ez a csaj nagyon sok privát üzenetet fog kapni :D Én már csak ezért is nem írok... na meg ki tudja, hogy tényleg csaj-e :D
2013. ápr. 25. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!