Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szombatra valami jó randiötlet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombatra valami jó randiötlet? 3. randi és unalmas lenne az "ülni és beszélgetni"

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 23:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ps: hűvös szobában! Utolsó voltam.
2013. ápr. 24. 23:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Melyik város, milyen költségvetés, nagyjából milyen program? lazább, komolyabb, stb...
2013. ápr. 24. 23:26
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha nem ismeritek egymást annyira, szerintem nem unalmas az ülni és beszélgetni, na meg közben mozogni is lehet ha már nagyon unalmas ülni, lehet menni is közben. De, ha már izgalmasabbat szeretnél, biliárd valóban jó egynek, mozit én semmiképp sem javasolom randinak, az azoknak való akik nem birnak találni semmiféle közös témát és kell valami, hát megnéznek egy filmet. Hűha... De izgalmas másfél órát ülni... "csendben"!

Szóval, mivel jön a jó idő, én a helyedben kb ilyen randevút tartanék:

sétálni - beszélgetni

aztán ülni (pihenés gyanánt) - beszélgetni

vagy ehettek is valamit, mondjuk elmehettek pizzázni és amíg odaér a kaja is beszélgethettek

lenyomtok egy biliárdot, dartsot - közben ugye még mindig megy a társalgás...

Ha elfogyott egy kicsit a téma, fagyizzatok! A nyaldosás közben úgy sem kell sokat beszélni, addig kilehet fundálni a dolgokat.

2013. ápr. 24. 23:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem sosem unalmas az ülni és beszélgetni program, már ha a csajjal lehet beszélgetni..

De ennyi fantáziával nem lesz hosszú ez a kapcsolatotok sem.

2013. ápr. 25. 10:51
 15/16 A kérdező kommentje:

áttettük vasárnapra, de a kérdés még áll :D

Debrecenről van szó, költeni nem nagyon akarok 1-2 ezres max

mozi nem okés (nem a pénz miatt, franc se akar 2 órát ülni a sötétben), a beülni valahova se túl jó ötlet, ugyanott vagyunk mintha ülnénk és beszélgetnénk, max van előttünk vmi innivaló :D

a billiárd akár még jó is lehet, csak nem tudom hogy hol van a belvárosban normális hely ahol lehet billiárdozni

kéne még 1-2 ötlet. Hátha lesz negyedik randi is :)

2013. ápr. 27. 16:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem így hirtelen az állatkert ugrott be.

Biliárd szalon van az egyetem sugárúton (vagy abból nyílik), árakkal nem vagyok tisztában, előtte nézz utána, nehogy meglepődj.

Esetleg fürdő? nagyobb költségvetéssel átmenni kicsit csúszkálni (ha csak fél órára/órára mentek át, nem vészes az ár).

2013. ápr. 27. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!