Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem találok olyan csajt, akinek én lennék az esete külsőre, míg pár éve még mosolyogtak is rám lányok utcán?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
mi azt honnan tudjuk?
2013. ápr. 24. 13:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Senki sem tudja megmondani, azért is kérdezem. Pár éve még olyan is volt, hogy csaj utánam fordult vissza utcán, most meg flegmán, fapofával sétálnak a csajok észre sem vesznek. Mintha pár éve még a csajok igényei lentebb lettek volna, valami azt súgja nekem.
2013. ápr. 24. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:

és akkor ahhoz miért nem mentél oda?

én nem tudom hogy nézel ki, de nekem a fogalmazásod alapján sem kellenél.

2013. ápr. 24. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy pár éve még mosolyogtak rád az utcán. Én ezt sosem tapasztaltam meg, mert annyira hihetetlenül ocsmány és undorító külsőm van.
2013. ápr. 24. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert elhíztál, megöregedtél, és nem beretválkozol. Ráadásul a divat is megváltozott, a fb-ribik "agyára" automatikusan települtek az új pasifigyelő appok.
2013. ápr. 24. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:

5. Gyááá XD !!!

Biztos változtak az igények viszont te nem. Nézd meg 5 éve még pasikat láttam az utcán ,manapság meg dekoltázsos ruciban.rohangálo buksikutyákat...kopasz buksikutya..némelyiken kevesebb a szőr mint rajtam.

24N

2013. ápr. 24. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!