Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eltűrjek neki mindent azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűrjek neki mindent azért mert attól félek nem találok mást?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok és még soha sem volt barátom. Tudom égő stb. nem vagyok ronda, lett volna jelentkezőm de azok nem érdekeltek + nincsenek barátaim, nem járok el sehova kb. Most van egy fiú akivel találkozgatok. Jól elvagyunk egymással, vonzalom megvan stb. de már most sokszor hanyagol, minden fontosabb mint én vagyok. Én akarnám őt, de érzem hogy nem becsül engem. De félek hogy nem találok mást és emiatt ragaszkodom hozzá.

(Nem kérek jelentkezőket, nem itt akarok ismerkedni csak véleményeket várok)

2013. ápr. 20. 20:11
 1/7 anti paladin ***** válasza:
Ne.
2013. ápr. 20. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Képet Képet Képet!!!
2013. ápr. 20. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:

ne

minek?

inkább egyedül mint egy lábtörlő senkiként!!!!!!!!

2013. ápr. 20. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Nincs ló jó a szamár is...Ne menj bele , azaz mássz ki belőle.
2013. ápr. 20. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Csodálkozom, hogy 24 éves lányként ennyire visszahúzódó vagy.

Szerintem ha lány vagy, akkor csak unatkozol, ezért írsz ki ilyet, illetve ha nem lány vagy, akkor csak szórakozni akarsz. :-D

2013. ápr. 20. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez a legrosszabb, amit tehetsz ebben a helyzetben. Nem azt mondom, hogy ne köss kompromisszumokat a kapcsolataidban vagy párválasztásnál, mert ritka az, hogy valaki mindenben tökéletes, de vannak azért határok.

Egyrészt fiatal is vagy, másrészt ha ő nem szeret téged, akkor nincs értelme. Én inkább lennék egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, amit csak én akarok igazán és szenvedést okoz.

2013. ápr. 20. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
NE. Ha nem becsül, abból nem lehet később sem jobb. Olyan még elképzelhető, hogy fokozatosan szeretitek meg egymást valakivel, de az, hogy kezdettől fogva nem becsül, mint másik embert, az nem tud már változni (jó irányban semmiképp).
2013. ápr. 20. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!