Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan kell kezelni egy nő visszautasítását?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha már megszólítás után rögtön elutasít.2013. ápr. 23. 23:59
1/16 anonim válasza:
Sör, bor, pálinka. És ezek permutációja.
3/16 anonim válasza:
sehogy...bocsi, hogy zavartalak, ennyi
5/16 anonim válasza:
Be kell nyelni,a dolgot!! Amùgy meg jobb ha hozzá szoksz,mert mindíg a nő választ!!
7/16 anonim válasza:
Köszönsz és elmész.
Nem biztos, hogy veled van a baj, én is utasítottam el helyes srácot, de épp kapcsolatban voltam. Ha nem lett volna párkapcsolatom, akkor esélyt adtam volna..
9/16 anonim válasza:
Eleve nem adok rá lehetőséget neki, de ha valahogy nem hengerli le a sármom és a szövegem és ezt be meri vallani, akkor elviccelem. H "Most a bőrszínem miatt?", vagy "b@zki tudtam, h ez az oldspice egy kalap sz@r" stb... most csak a hasamra ütöttem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!