Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni? Miért csinálják ezt a lányok?
Előre is bocs a hosszú szövegért.
Megismertem egy lányt kb 1 hónappal ezelőtt, nagyon jól elbeszélgettübk, innentől kezdve lement a szokásos sztori, facen bejelölt, ráírtam, nagyon jól elbeszélgettünk minden nap órákon át. Felhoztam, hogy találkoznunk kellene megint, egyből belement, suli után találkoztunk, órákon át beszélgettünk, minden teljesen jó volt. Mikor aznap este megkérdeztem, hogy többször is fogunk e találkozni, azonnal igent mondott, de végül csak akkor találkoztunk, amikor egy nagyon elegáns bálba hívtam el, ahová már nem lehetett lemondani a meghívót. Eljött, ugyan olyan jól megvoltunk, ha nem jobban is, amikor mondta, hogy lassan indulnia kell akkor megcsókoltam, végig láttam rajta, hogy szerette volna ha megteszem, meg is tettem. Attól kezdve nem történt semmi. A bál szombaton volt, vasárnap nem tudtam hívni, de hétfőn megpróbáltam felkeresni telefonon, nem vette fel, nem hívott vissza, és amikor ráírtam a facebookon, hogy milyen volt a bál, akkor láttam, hogy emgnézte, de nem írt vissza.
Minden tökéletesen alakult, semmi kínos csend nem volt a beszélgetéseinkben, rengeteget nevettünk és én is felszabadult voltam mellette. Többször is lemondta a találkozókat, mindig elnéztem mégha sok ilyen is volt. Most akkor miért csinálja ezt?? Miért nem képes megmondani, hogy mi a helyzet? Nem merek ráírni facebookon, mert félek, hogy nem válaszol, és nem akarok túl rámenős sem lenni.
Nagyon kérlek titeket, hogy adjatok valami tanácsot, nem akarom hogy megszakadjon ez a kapcsolat, nagyon kedvelem ezt a lányt. Nem hiszem, hogy ő fog rám írni, meg őszintén szólva nem is akarok nyomulós lenni, így is feszegetem a húrt.
Előre is köszi :)
ez a lány csinálta ezt és nem minden lány, tehát rosszul tetted fel a kérdést.
és valszeg azért csinálja ezt, mert nem tudja hogy mondja meg neked, hogy nem érdekled.
"Minden tökéletesen alakult, semmi kínos csend nem volt a beszélgetéseinkben, rengeteget nevettünk és én is felszabadult voltam mellette. "
S ebben biztos vagy, hogy ez kölcsönös volt és nem csak illemből mosolygott stb?
Egyértelmű:
1. Vagy nem tudja még, mit akar, és ezért nem akar biztosat írni, mert nem tudja.
2. Egyszerűen jó volt, de rájött, hogy nem fogtad meg úgy.
A kérdés miatt bocs.
Biztos vagyok benne, hogy kölcsönös volt, elég jól felismerem, ha valaki nem kedvel, nem ez lehet a gond, de köszi a válaszod.
lehet, hogy nem jösz be neki, de nem is tudná rendesen megindokolni, hogy miért, ezért inkább ki szeretné kerülni a "kínos beszélgetést"...
vagyis ennél jobb indokot nem tudok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!