Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk ez veletek is elő szokott fordulni, miért csinálják ezt a sokszor a szép lányok?
Már megfigyeltem, hogyha sétálok a városban és jön velem szemben egy-egy szép lány, akkor szemez velem, majd megsimítja a haját aztán maga elé lefelé néz,mintha zavarba lenne vagy szégyellné magát.
Aztán ott van a másik furcsaásg, amikor buszon néznek gyakrabban a pofámba lányok.
Persze legtöbbször észre sem vesznek a csajok, de épp ezért furcsa, amikor másképp viselkednek és a legfurább, hogy szinte mindig szép lányok csinálják ezt, ha a képbe kerülök. Meg olyan is volt, hogy egy szép csaj vagy 3-4-szer is hátrafordult és engem nézett a buszmegállóban, pedig tuti nem ismertük egymást. Vagy azért csináljáke ezeket a csajok, mert ilyen ronda fiút muszáj megnézniük?
Jó lenne néha a fejükbe látni, mert valahogy én nem értem ezt a női logikát.
Nem tudom, de már megkérdezted ezt vagy 485 652-szer, nézd meg ott a válaszokat.
Vagy lehet azért néztek meg, mert nem láttak még embert 13-as iq-val, márpedig neked nem sokkal lehet több. Most azt akarod, hogy fényezzük az egodat, hogy igen, biztos bejöttél nekik, vagy mit?
Te paranoiás vagy!:D
És ha bejöttél nekik, és nem mentél oda?! Na akkor mivan? Ilyen lúzer is kell, hogy tanuljunk belőle.
Bár lehet, h csak megszólalásig jönnél be nekik.
VAGY
Igen bejőttél nekik, első látásra belédszerettek és csak arra vártak, hogy leszólísd őket.
Utolsó!:
Nem igaz, mert engem nem szoktak megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!