Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha mások szerint szép vagyok, viszont hozzám sosem jönnek ide a fiúk, mint más lányokhoz?
15 éves vagyok egyébként. csak zavar, hogy a legjobb barátnőm is majdnem egy évvel fiatalabb nálam és neki már vagy az 5. vagy nem tom hanyadik pasija van, nekem meg még egy se volt. meg így olyan szar érzés, amikor vele megyek együtt valahová, és rendesen egy senkinek érzem magam mellette, mert tudom, hogy őt a fiúk jobban szeretik, mert magabiztosabb is meg minden...és ettől már az egész életkedvem elmegy. viszont nem tehetek róla, én nem tudok olyan lenni fiúk társaságában, mint más lányok, hogy lazán beszélgetnek, én általába csak tök csöndbe vagyok és néha kínosan vihorászok de ennyi, teljesen leblokkolok.
így már soha nem lesz barátom?
Bár nem ismerlek titeket, a leírtak alapján neked előbb lesz hosszú, normális kapcsolatod, mint a barátnődnek, aki 14 évesen már az 5. "pasiját" fogyasztja... Örülj neki, hogy nem vagy olyan, mint ő.
Ne bulikban próbálj ismerkedni, ott tényleg az olyan lányokra buknak a fiúk, mint a barátnőd - de ez nem azt jelenti, hogy ő a jobb csaj.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!