Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha semmi vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha semmi vonzó nincs a külsőmben a szép szemeimen kívül?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan lehetne vonzó barátnőm így. Amúgy ezt is lányok mondták, hogy szépek a szemeim meg még a számat is volt, aki dícsérte, de inkább a szemeimet szokták. Például facebook-on is van olyan képem, ami tuti, hoy azért kapott lájkot meg olyan aláírásokat, hogy cuki, aranyos, édes vagyok, mert szépnek tartják a szemeimet a lányok. Amúgy hatalmas, ocsmány orrom van és az arszerkezetem sem férfias, szimmetrikus igazán. Nem az a tpikus, húde jó pasi külsőm van sajnos. Már semmi önbizalmam és nem merek lányokánl sem kezdeményezni, mert úgy érzem, hogy úgysincs esélyem.
2012. dec. 14. 20:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem kell tökéletes arc. Az már jó dolog, hogy a szemed vagy a szád meg tud fogni egy csajt. Nem állítom, hogy a külső nem fontos, de ha már van rajtad valami, ami vonzó, akkor nem reménytelen a dolog. A fellépéseden múlik sokminden. Mennyire vagy nyitott, humoros, mennyire tudnád levenni a lányokat a lábukról a dumáddal. Egyébként ne így állj hozzá, hogy úgysincs esélyed. Én lány vagyok, így őszintén nem tudom, hogy milyen lehet ez számotokra, hiszen az alapszituációban általában a fiú kezdeményez és ez biztosan nagy nyomás számotokra, de próbálkozni kell. Biztosan lesz pár elutasítás, de ha megpróbálsz közeledni a lányokhoz, akkor a jelzéseikből úgyis tudni fogod, hogy van e értelme folytatni.

Nekem a legtöbb kapcsolatom nem úgy lett, hogy leszólítottak egy szórakozóhelyen. Valamilyen módon megismertem, aztán több helyen is ott voltunk mindketten. Beszélgettünk, egyre közelebb kerültünk egymáshoz, és én ezt hagytam. Így aztán végül megtette az utolsó lépéseket is a párom.

Szóval csak hajrá! Legyen önbizalmad. :)

2012. dec. 14. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!