Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, szeretitek a kigyúrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, szeretitek a kigyúrt pasikat?

Figyelt kérdés

Láttam egyik nap egy srácot olyan szinten volt kigyúrva , hogy nem is ismertem fel az emberi alakot a testén mert csak izom meg mutatóujjnyi vastag erekből állat az egész srác .

Nem tudom mennyire szereitek az ilyeneket de én ha lány lennék nagyon nem jönne be szerintem a férfiakon az izomtónus a lényeg , nem az , hogy 60 kiló izom legyen rajta .

De manapság inkább azt látom , hogy a mackós kissé pocakos pasik a nyerők .

2013. ápr. 23. 19:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a válaszolók többsége a sportos testalkatot írta körül. Talán az az emlegetett "arany középút". Vonzó izomzat. Nem feltétlenül kell gyúrni ahhoz, hogy valaki jó formában legyen. Szimplán napi rendszeres sporttal és azzal, hogy oda figyelsz mit eszel olyan alakot össze lehet hozni, ami a nők legnagyobb részének tetszik.
2013. ápr. 23. 19:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem fura ízlésem van. :) Én a nagyon magas, vékony fiúkért vagyok oda. Meg az átlagos testalkat is tetszik, taszít, ha valakinek be vannak durranva az izmai, az viszont felizgat, ha valakinek széles háta és erős karja van. :) Hason is nem kell kocka, szerintem az teljesen jó, ha nincs hája, és ennyi.
2013. ápr. 23. 19:35
 13/17 Pretty_Fighter ***** válasza:
Igen,szeretem.
2013. ápr. 23. 19:43
 14/17 anonim válasza:
naná hogy bejön.csak ne vigye túlzásba!az én pasim is gyúr :3 16/L
2013. ápr. 23. 20:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Biztos tele volt koksszal a gyerek, még egy vékony fiú is kitudja magát gyúrni koksszal, nekem van olyan osztálytársam akinek 43 a karja de csak azért mert koksszol nem is kicsit, én vékonyan vagyok izmos, koksz nélkül :P
2013. aug. 28. 17:10
 16/17 anonim válasza:
4éve gyúr.semmi koksz.étrendkiegészítő csak(fehérje meg ilyenek)
2013. aug. 28. 17:20
 17/17 anonim válasza:
15-ös! Amúgy aki kokszol annak többet kell edzeni verseny szinten, aki nem kokszol soha nem fog 200 kg-val fekvenyomni. Nem tudom hány éves az osztálytársad, én is edzek, de nekem koksz nélkül 41-es a karom, 1 éve kezdtem, akkor volt 31, nem mind izom, zsír is jött fel, de koksz nélkül!
2014. dec. 28. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!