Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szeretitek a kigyúrt pasikat?
Figyelt kérdés
Láttam egyik nap egy srácot olyan szinten volt kigyúrva , hogy nem is ismertem fel az emberi alakot a testén mert csak izom meg mutatóujjnyi vastag erekből állat az egész srác .
Nem tudom mennyire szereitek az ilyeneket de én ha lány lennék nagyon nem jönne be szerintem a férfiakon az izomtónus a lényeg , nem az , hogy 60 kiló izom legyen rajta .
De manapság inkább azt látom , hogy a mackós kissé pocakos pasik a nyerők .
2013. ápr. 23. 19:18
1/17 anonim válasza:
Nem nyerő sem a pocakos, sem a mackós, se a kigyúrt.
Sőt egyenesen borzasztó. Egyszerűen csak legyen normális testsúlyú, nem kövér és nem is sovány, hanem középút, meg azért legyen izma is, de nem kell túlzásba esni.
2/17 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be a túl izmos pasik. Ne legyen kövér, hájas, de azért egy izomkolosszus sem! Sőt, még a kockahas is eléggé taszít...
3/17 anonim válasza:
Nem, nem szeretem ha túlságosan kigyúrt egy pasi.
4/17 anonim válasza:
Anagy izomkolosszus nem hogy nem jön be, egyenesen taszít. Azért ne legyen gilisztás, legyen arányos, ennyi.
5/17 anonim válasza:
2es vagyok. Volt már olyan pasim, aki rettenetesen vékony volt, mégis tiszta izom, kocka has, stb. Nagyon nem jött be, nem is volt hosszúéletű kapcsolat...
6/17 anonim válasza:
A túl kigyúrt nem tetszik,de azért legyen rajta valamennyi izom.
7/17 Pain for Pleasure válasza:
Hidd el valakinek bejön, valaki meg undorodik tőle. Nekem személy szerint a túl izmos nem tetszik, de a túl vékony se, inkább az arany középutat választanám. Viszont, ha beleszerettem az illetőbe, akkor nem igazán érdekel a külseje.
8/17 anonim válasza:
Legyen átlagos,emberi formája.Az ilyen Gyurma Gyurik sosem vonzottak.
9/17 anonim válasza:
Nem tudom,szerintem van akinek ez jön be,másnak az,másnak amaz...
10/17 anonim válasza:
Alapvetően a szálkásan izmos / nem túl kigyúrt férfiakat preferálom, de van, akiért eldobnám ezt az elvem, mondjuk a Dwayne Johnson ha elkapna, nem hiszem hogy ellenkeznék hogy "jaj te túl izmos vagy, menj innen!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!