Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy csaj úgy hív el talira, hogy "unatkozom, nem lenne kedved valamit csinálni velem", akkor ez rosszul érintene titeket?
Figyelt kérdés
Úgy értem, nem esik rosszul, hogy csak azért akar veletek találkozni, mert unatkozik? Vagy azért levágnátok, hogy bejöttök a csajnak? Eddig sosem találkozgattatok, mert nem vagytok olyan jóban, pedig már régóta ismeritek egymást.
20 évesekről van szó
2013. ápr. 22. 21:30
12/14 anonim válasza:
Nem érintene rosszul, sőt. Nekem inkább azt szokták mondani a csajok, hogy takarodj innen, te nyomorék!
13/14 anonim válasza:
Ha csak akkor jutok valakinek eszébe, amikor unatkozik?
Tehát amikor már más nincs, akkor jönnék én a képbe?
VISSZAMENNYÉ!!
14/14 anonim válasza:
Bejossz neki :D Csak hulyén fejezi ki magát :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!