Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok és beszélgetek egy 30 éves pasival! Nagyon megkedveltem! Találkozni akar! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt akarja hogy én menjek el hozzá de az nem fog összejönni2013. ápr. 22. 19:49
41/45 A kérdező kommentje:
Nem csak a lakàsába hívott !!!!!!
Csak hogy töltsünk egy kis idõt együtt :o
2013. ápr. 24. 19:54
42/45 anonim válasza:
Remek, szoval van annyi esze, hogy elotte meghiv egy jegkremre is. Szuper! Mondd, miert nem tud odamenni o, hozzad, hogy ott setaljatok? Nincs penze arra az x kilometerre? Esetleg laba nincs? Sehogyse ertem.
43/45 anonim válasza:
Hát a lakásán is egy kis időt töltött volna el veledXD Hát nem érted? Akkor is szóba került! Ahogy a melltartó, aztán a bugyi és végül a gumi. Menj el vele nyugodtan és majd nézd meg, hogy nem fogja magát fékezni;) próbáld ki és meglátod.
44/45 A kérdező kommentje:
Nem csak szexet akar !!
Tök romantikus :$
2013. ápr. 24. 20:56
45/45 anonim válasza:
azt az értelmetlen elmédet tudod mit akkor menj oszt baszasd meg magad a tök romantikus kis pedofilkával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!