Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik lány feltünően "rám van állva" látszik rajta hogy akar valamit de van barátja mit csináljak? 18F
Neked is tetszik Ő?? :))
Ha igen, akkor kérdezz Rá, hogy méég szereti-e a barátját, meg ilyenek.. ha nem akk ne foglalkozz Vele sztem :D:D
ha van barátja hagyjad, max akkor kezdjél vele valamit ha egyértelműen kimondja hogy akar valamit. Ne akard lerombolni egy másik fiú kapcsolatát, gondolj bele ha te lennél ebben a helyzetben.
amúgy meg én nem kezdenék ki egy olyan csajjal akivel látom hogy van pasija, aztán a háta mögött meg más pasival kavar.
Szerintem semmit.
Neked hogy esne a barátja helyében?
Persze ha belemész, idövel meg fogod tudni mit érzett a mostani barátja, mert téged ugyanígy fig elhagyni
Ennyi ratyit.
Jó h húzd meg.
Persze, mert szegény barátja mit szólna?
H ez az megszabadítottak egy szutyoktól:D
Ezek ilyen töketlen kölykök, ne foglalkozz velük.
"Ennyi ratyit.
Jó h húzd meg.
Persze, mert szegény barátja mit szólna?
H ez az megszabadítottak egy szutyoktól:D
Ezek ilyen töketlen kölykök, ne foglalkozz velük."
te is csak egy bunkó köcsög lehetsz akinek sosem volt barátnője, és most arra vered hogy itt osztod a menő tanácsaidat :D
Aztán meg jön a következö kérdése, hogy jajj megcsalt a barátnöm...
Nem hinném, hogy több vagy 18-nál.
Nem kéne álltalánosítani.
Én azt mondom, hogy úgy tegyen, amit el is várna mástol. Ez mindenkinek a saját értékrendjére van bízva
Nem csak annak mi értelme van, h nem húzza meg a csajt?
Attól még a csaj egy ringyo marad.
De látszik, h öcsi vagy még ehhez.
Neharagudj, de egyszerü vagy, mint a fagolyó...
(Éhes disznó makkal álmodik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!