Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok vane szivetek?
Figyelt kérdés
Sok lány át lép néhány férfin akit nem tart tulszépnek..nem ez apár választás elsödleges szempontja adjatok esély az ilyen fuinak is mert a szivébe tapostok..egy jo tanácsa jövöre vonatkozoan ..elegem van a sok sßgfej nöböl és férfiböl aki segfej modjára ide kommentelik magukat ahelyett az értelmes kézelöerejukkel2013. ápr. 22. 19:03
1/19 anonim válasza:
Vannak lányok is, és srácok is akiknek van szívük és nem állnak be a s.ggfejek táborába, tessék megnyugodni, és nem idegeskedni.
3/19 anonim válasza:
nekem nincs.
velem se törődött senki soha.. akkor én mit törődjek másokkal ?
4/19 A kérdező kommentje:
Ird meg jól..te f.szop0 ilyen gyökér nök vannak nem törödnek veluk mert csak arra jó sz0pßsra semmi másra..
2013. ápr. 22. 19:09
5/19 anonim válasza:
3.
engem is sokszor szívattak nők mégsem lettem frusztrált és szívattam vissza őket, mégis boldog vagyok :))
6/19 anonim válasza:
Van szívem és veled ellentétben még a helyesírás és a fogalmazás is megy. Nem vagyok viszont jó rejtvényfejtő. Ez mit jelent: "kézelöerejukkel"?????
7/19 anonim válasza:
A párválasztás nem a jótékonykodásról szól. Vagy vonzódsz valakihez, vagy nem. Ha nem, úgy tisztességes, ha nem hitegeted.
8/19 A kérdező kommentje:
ez nem fusztráltság kedves barátom,hanem itt a hiba s3gfej nök fejébe valaki megmondja vlki nem ,de te is s3gfej menjé és nyalizzá a kis tini barátnöidnek ...puhßp0csu
A helyesírásról röviden nem vagyok tökéletes,ez van.igen van szived csak nem tudod mire való te gy0ker.
A vonzodás a mesébe muködik meg a te fantáziádba te szappanopera b0zi te senki utca krv-a
2013. ápr. 22. 20:38
9/19 anonim válasza:
Írjuk mi is azt, amit te a nőknek, hogy azért nincs szívünk, mert semmire sem vagy jó?
10/19 A kérdező kommentje:
a fiuk kikhasználják a nöket akiket lehet...ez igaz mert sok nö naiv akit a szeménél tovább nemlát a sötést bßrom és az zavar hogy bunkó modon a "vonzalom" mogé rejtik a valodi s3gfej gondolataikat párt választok az alapján amit láttok ..ez van ja igen néhány naiv fiu aki nincs a téma tetején leszarom mert volt batorsága megkérdezni hogy lehet e több közzöttuk a nem inkább s3gfej Jancsi tetszik majd (vonzalom itt jön) Ö tetszik nekem es majd behizelgem magam neki a t0bbi le van szarva az hogy 3 h0nap utan dob a csavo te arrol magasrol teszel mert ilyenhulye vagy ennyi .És asrác már mással van de te az ulyen éretlen kalandokra vágysz hugyagyu krv-a ,retkes r0b-ánc.
2013. ápr. 22. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!