Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig kell max. Várni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kell max. Várni, hogy egy srác keressen?

Figyelt kérdés

Randizgattunk az utóbbi egy évben, legutóbb együtt töltöttük az éjszakát. Ez már egy hete volt, és azóta nem keresett. Kész, ennyi, mondjak le róla? Vagy nekem kéne jelentkeznem., mivel legutóbb ő keresett?

(Ez alatt az egy év alatt nem volt kiegyensúlyozottan intenzív a kapcsolatunk. Volt, hogy egy héten 3X randiztunk, volt, hogy 2 hónapig nem is beszéltünk,még telefonon sem.)

23/l

2009. szept. 25. 17:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%

Nahát itt azért vannak ám nézet eltérések hölgyeim :D nem tuskó hanem egyszerűen ő is viszont várja az érdeklődést. Mivel tik elvárjátok hogy örökre keressen benneteket de ti megfeletkeztek arról hogy nektek is kéne már lépni valamit nem? Egy kapcsolat 2 emberről szól. Róla és Rólad namost ahhoz hogy ez fennmaradjon Te akaratod is kell szóval nyugodtan tedd félre a büszkeséged és ha ugy érzed kell neked ez a pasi és szerinted is kellenél neki akkor mond meg neki...... vagy ha nem mondod meg neki akkor a megfelelő helyen és időben érzékeltesd azt!

szerintem nem az a megfelelő válasz hogy leköcsögözzük meg lebunkózzuk a másik nemet mert éppen már kezd az agyára menni az hogy totál leszarja Őt a bnője.... csak abból indulok ki hogy velem is folyton ez történik és rohadtul feltud mérgelni..... 100x többet küzdök érte és teszek kettőnkért mint Ő értem és lese szarja..... de amugy meg mégis jóvagyok neki... nah erről ennyit

sziasztok. 19éves Srác vok

2009. szept. 29. 02:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Sztem ne foglalkozz vele. Nem vagy neki fontos.
2009. szept. 29. 14:39
 13/13 FFDP ***** válasza:

A világ nőinek és a kérdezőnek üzennék:

ELÉG A ROSSZFIÚKBÓL, AKIK MEGHÚZNAK ÉS TOVÁBBÁLLNAK, MIÉRT NEM LEHET A JÓ FIÚKAT SZERETNI?

Nem hiszem el, hogy nem tudjátok az adott emberről. Nekem is nagyon sokáig tartott mire megtaláltam a párom. Pedig... na jó nem jellemzem magam, mert elég egoistán hangzana :D Pedig tényleg (szinte mindenki ezt mondja), hogy majdnem minden párválasztásban fontos területen rendben vagyok.

2010. jan. 22. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!