Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kell max. Várni, hogy egy srác keressen?
Randizgattunk az utóbbi egy évben, legutóbb együtt töltöttük az éjszakát. Ez már egy hete volt, és azóta nem keresett. Kész, ennyi, mondjak le róla? Vagy nekem kéne jelentkeznem., mivel legutóbb ő keresett?
(Ez alatt az egy év alatt nem volt kiegyensúlyozottan intenzív a kapcsolatunk. Volt, hogy egy héten 3X randiztunk, volt, hogy 2 hónapig nem is beszéltünk,még telefonon sem.)
23/l
szeritem csak meg akart fektetni.
ha komolyan érdekelnéd, nem várna egy hétig.
Szia!
Szerintem melletted ez idő alatt több vasat is a tűzben tartott. Valószínű, hogy téged meghagyott "mellékszálnak", és mivel jó ideje nem volt senkivel, te kéznél voltál (azaz nem csak rád várt az egy év alatt, amennyiben így lenne, akkor most le se tunád vakarni magadról)... Bocsi, hogy ezt mondom :(
Normális fiú már másnap keresne. Az, hogy 1 hétig semmi nem volt utána, az nem túl sok bizakodásra ad okot...
Szerintem keress mást.
21F
szia az előzőnek van igaza ennyi elmondta amiről itt szó van keress mást!!
kislevusz
Köszönöm a válaszokat. Ilyesmire számítottam. :(
Csalódtam ebben a srácban.
Még annyi, hogy szerintetek meg kéne beszélnem vele ezt, vagy hagyjam a fenébe. Ez azért fontos, mert rengeteg közös ismerősünk van, és igazából bármikor összefuthatunk egy társaságban.
Szia! A 18:43as vagyok.
Hagyd a fenébe, de ha mégis összefutottok, akkor viselkedj vele közömbösen, és erről CSAK akkor beszélj vele, ha ő hozza szóba(ha nem hozza szóba, akkor max. futólag köszönsz neki, és folytatod az estét) , és ha már ő szóba hozta, csak azt mondd neki, hogy nagyon rosszul esett neked, hogy nem keresett, és semmi mást. "Jobb" esetben majd elnézést fog kérni, és majd előáll valami (eléggé átlátszó) magyarázattal, amit NE HIGGY el neki (mert aki, ezt megcsinálja nem valószínű, hogy komoly terveket szövöget veled), és szépen köszönj el tőle. Rosszabb esetben ellentámadásba lendül, és téged fog kérdőre vonni, hogy te miért nem kerested őt, hiszen ő csak arra várt, és ez nagyon rosszul esett neki és bla-bla... Ne állj le vele vitázni, hanem zárd rövidre a beszélgetést, és hagyd faképnél. Vagy még olyan variáció is lehet, hogy azóta összejött valaki mással és ő is teljesen közömbösen fog veled viselkedni (örülj neki ;) ).
Köszi a választ.
Ha pedig esetleg mégis megkeres, ennyi idő után, akkor tudhatom, hogy megint csak a szex kell neki, és ne ringassam magam abba a hiú ábrándba, hogy csak gondolkodott. Jól mondom, ugye? :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!