Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki sokat hord harisnyát és szingli? :D 20 felett
óóó még ugyancsak sok csajszi hord most harisnyát balerinacipővel is! ;)
De el kell hogy keserítselek ugyanis itt tuti nem fogsz így csajt találni magadnak ...
Nem is értem mért olyan fontos hogy egy csaj sokat hordjon harisnyát?
Te ez alapján választasz partnert?
Pff ... már itt elrontottad az egész ismerkedést ...
neked ehhez mi közöd van?:) ha nekem fontos akkor mi van?:)
puffogj máshol, de ne itt. köszi. Ha pedig nem tudsz releváns választ adni a kérdésre, akkor inkább ne írj. Köszi! Kérem a következőt!:)
Én is így voltam sokáig, rajongtam a nejlonharisnyás nőkért,de hamar rájöttem,hogy ez beteges dolog, mert a legtöbb nő nem azért húzza fel a harisnyát,hogy a pasik tapizzák vagy extrémebb dolgot ne is említsek. Persze tudják,hogy sok férfi, (nem mindenki)izgul a harisnyára, a nejlonra főképp. Ezért van aki megengedi,hogy simogassa a lábukat, de van aki nem, direkt nem húzza fel,nem akarja,hogy a férfiak nézzék,fogdossák.
Szóval 17-18 koromban rájöttem,hogy nejlonharisnya imádó,fetisizta vagyok, eleinte szégyelltem,de aztán nem. Nem is zavart,ha észrevehető volt a lábfejemen a fénylő harisnya, vagy a bokám körül. Azóta rendszeresen viselem ezt a fantasztikus anyagot, nem kell arra várnom,hogy egy csajon megtapintsam. Van barátnő aki nem tűri el ezt a szokást van akivel jól elduhajkodok így harisnyásan.
Lehet kérdező, te is hasonló "cipőbe" jársz, egyébként sokan vannak így.
Tomy
CSao Tomy! Kinek mi jön be, én nem hordom, sosem hordtam. Nekem lányokon tetszik, akinek szép a lába azokén. Én - ellenben egyesekkel - rég megtanutam nem ítélkezni, és ilyen hóbortakat teljesen természetesnek tartok. Azok akik bevállalják az ilyesmit, sokka szabadabb és boldogabb emberek, általában. Szóval csak hajrá, nem fojts el semmit:)
A kedvemért rengeteg lány húzott már harisnyát. Valójában ez egy fajta lánytípus, általában szép lábú lányok, akik szeretnek nőiesek lenni. Ez az én típusom. Meg még sok más férfié. Ennyi történet:) Pacsi:)
100 szónak is 1 a vége szerintem ne égesd magad itt ezen az oldalon mert a való életben ha összekerülsz egy csajjal és felhozod neki ezt a témát neki meg beugrik, hogy lehet épp te kérdeztél ilyen dolgot ezen az oldalon szembe fog röhögni és ott hagy a francba téged ...
(Nem kötekedés, JÓ TANÁCS !!!)
MENJ KI A SZABADBA ÉS ISMERKEDJ NE ITT NETEN LEGYÉL JANI !!!
Tomy
Nekem is tetszenek a nejlonharisnyás és más fazonú harisnyás fiatalabb,idősebb nők,le sem tudom venni róluk a szemem és gyakran buszon,vonaton nézem őket és látszik rajtuk,hogy nem szeretik ha nézem e miatt őket, pedig ott helyben simogatnám a lábát vagy a harisnyát "csattogtatnám" vagy az ajkammal végigpuszilnám..De sajna ezt nem lehet és tapasztalatból tudom,mondták,hogy elég érdekes,ha ilyen szokásom van,hogy odavagyok a nejlonért..A legtöbb nő tényleg a ruha miatt viseli és az elvárás miatt,de vannak akik szimplán szeretik hordani,ők vannak kevesebben. De nem csak a szépsége miatt lehet akár nejlonharisnyát hordani, én sem azért, hanem mert nagyon kényelmes cipőbe, (torna,sport). A kedvencem ami vastagabb, opak féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!