Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért pont a gitáros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért pont a gitáros vagy dobos srácokat szeretitek?

Figyelt kérdés
Aki fest vagy rajzol az nem olyan "menő"?
2009. szept. 25. 16:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
17:25: faludy györgynek szerinted elmondta a huszonéves barátnője, hogy csak a pénzért és a hírnevéért van vele?
2009. szept. 25. 18:02
 12/20 anonim válasza:
mert én is gitározok:)
2009. szept. 25. 23:46
 13/20 anonim ***** válasza:

én pl. utálom a zenész pasasokat! Sőt kerülöm őket!

De ennek ellenére nekik bejövök:P

Én is rajzolok:)

utálom a zenész- kurv@s pasikat. Csapodárok.

Persze van kivétel, de nekem ugyan nem kellenek.

2009. szept. 26. 15:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Énis gitározom és énse vettem még észre hogy jobban bejönnék emiatt a lányoknál. De gitározzál csak jó dolog szerintem :)
2009. nov. 20. 21:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Lányok figyelem, én gitározok, zongorázok, és rajzolok! :D (ez mind igaz, ja és nincs barátnőm, és soha nem is volt :s)
2009. nov. 20. 21:43
 16/20 anonim ***** válasza:

dobos vagyok, de a barátnőm még nem tudta mikor összejöttünk, szóval nem tudom:D

de inkább a gitárosokra buknak, mint a dobosokra. mi csak hátul ülünk, ők meg headbangelnek meg szólózgatnak... szemetek! =D

2009. nov. 20. 22:37
 17/20 anonim ***** válasza:

Ahogyan előttem is mondták, ez a stílustól függ leginkább. Ha megfog a jelleme, a kisugárzása, akkor nem az a lényeg, h gitározik-e az illető vagy rajzol. :)

17/L

2009. nov. 20. 22:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez hulyeseg

csakazert nem kezdek gitarozni vagy dobolni,hogy tetszek egyers lanyoknak.az ilyenekkel amugysem allnek szoba akik gitar alapjan valasztjak a pasiukat.

2009. nov. 21. 08:19
 19/20 anonim ***** válasza:
A psik 90%a nem gitarozik vagy dobol megis van baratnojuk.
2009. nov. 21. 08:21
 20/20 anonim ***** válasza:
De most ne azért akarj művész lenni hogy bejöjj a lányoknak... Hanem azért mert azt akarod csinálni. Én imádom a művész pasikat, de csak ha szerintem tehetséges, és jó a jelleme. Találkoztam már olyan "művésszel" aki rajzolt és tök gyökér volt, míg olyannal aki rajzolt, festett, írt, zenélt és iszonyat nagy arc volt. De az nem is lényeg mit csinál. Az hogy művész valaki az csak hab a tortán. A jelemtől függ az egész.
2010. aug. 4. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!