Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért pont a gitáros vagy dobos srácokat
szeretitek?
Én speciel gitározom már másfél éve(elektromoson), de nem vettem észre sajnos hogy jobban szeretnének... Sok múlik magán a jellemen! 16/F
2009. szept. 25. 16:44
Nem e miatt tetszik meg valaki általában. Az igaz,hogy pl én is gitárosokra bukom,de nem azért mert gitározik,lehetne liftes fiú is épp, csak igy jött ki:P Én a művészlelkekkel értem meg igazán magam,tehát...ilyen szempontból egy festő is "menő". Főleg ha csinál egy aktot hmm:P:D
Ám a legtöbb csicska csaj csak azért van oda h uristen,akkor egy "sztár" csaja lehet,és ezzel ő is központba kerül pfff....:/
18/L
2009. szept. 25. 16:44
3/20 A kérdező kommentje:
"Az igaz,hogy pl én is gitárosokra bukom,de nem azért mert gitározik,lehetne liftes fiú is épp, csak igy jött ki:P Én a művészlelkekkel értem meg igazán magam,"
A festő, rajzoló, és grafikus ezek szerint nem művész... ez is egy álláspont...
A festők is festegethetnének színpadon őrjöngő, sikítozó lányok gyűrűjében...Igazán!
2009. szept. 25. 16:47
2. vagyok, dehogynem művészlélek,félreértettél. Pont azt mondom, egyre megy ilyen szempontból h festő vagy dobos,az ember a lényeg.
2009. szept. 25. 16:51
hát sztem mi lányok nem nagyon szeretjük a dobosokat, sztem a gitárosokat azért szretjük, mert nagy macsók és készek kiállni értünk, pl a művészek sztem az se rossz, mint pl ha egy pasi zongorázik az kifejezetten cuki, bár inkább arra utal h kicsit inkább ilyen kívülálló mint pl ha rajzos akkor is nem?
2009. szept. 25. 16:58
Én pl. 9 éve gitározom, több zenekarban játszottam már, rengeteg koncertünk van/volt, de csak emiatt még egy nő se mondta azt hogy tetszem neki. Inkább a jellem az ami számít.
2009. szept. 25. 17:25
Ki mondta, hogy mind azokat szeretjük? Mindenki mást szeret. Nekem spec a zongorás pasik jobban bejönnek, mint a dobosok vagy a gitárosok.
2009. szept. 25. 17:28
Miért skatulyázol be minden lányt? Miért tartanánk többre egy gitárost vagy egy grafikust? Mindenkinek más jön be. Én például egyiket se tartom előnynek vagy hátránynak, se az összes többi hobbit vagy hivatást. A barátom például nagyon ért az informatikához, mégsem emiatt szerettem belé és nem emiatt szeretem. Én írok, de szerintem nem emiatt szeretett ő belém. Vannak ezeknél sokkal fontosabb dolgok is. Például az illető személyisége, viselkedése és még sorolhatnám.
2009. szept. 25. 17:45
10/20 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert személyesen ismerek 2 olyan embert aki csak azért kezdett el gitározni, h nagyobb szerencséjük legyen a lányoknál...
A rajzos vagy festő tényleg lehet kívülálló, de legalább nem azért csinálom, hogy körülzsongjanak a lányok.
Kapcsolódó kérdések: