Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányoknak miért van istennő komplexusuk?
"olcsó terméknek sok vásárlója van" ... hahaha:D savanyú a szőlő!
a gagyit senki sem akarja megvenni, csak a minőségit^^erre nem gondoltok?
nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem a szép jelzőhöz alapból nem tartozik az, hogy istennőnek képzeli magát..
én lányként úgy látom, hogy nagyon sok szép, KEDVES lány van, de lehet hogy pasiszemmel ők már csúnyák.. de akiknek a beképzelt csajok jönnek be, így jártak :D
Van egy magyarázat:
Mert a nők felé kell puncsolni és nem fordítva /szokás/ A sok kics csika pali éjt nappallá téve udvarol, leszólít, puncsol,nyal, dícsér ,sziporkázik a lábaik előtt ezeknek a jobbféle lányoknak. Tehát alattvaló férget kreálnak egyrészt magukból, másrészt a nőnek felsőbbrendűségi koplexusa lesz, elszáll magától, mert érzi, tudja,hogy mindenki nyal neki, ő a menőmanó.
A sok udvarló barom teszi tehát istennői magaslatokra ezeket a lányokat.
Vannak pedig szép lányok, akik nincsenek elszállva maguktól, azok azok, akik úgy jártak, hogy senki nem szólítja le őket, így nem tudják,hogy mi újság van velük, miért nem kapósak. így el vannak bizonytalanodva.
Rosszkor vannak ugyanis rossz helyen, vagy nem meri őket leszőlítani épp senki, vagy minden pali foglalt körülöttük, és így jártak, ezért nincsenek telenyomva önbizalommal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!