Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hát tényleg csak én lennék az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát tényleg csak én lennék az egyetlen fiú, aki ráébredt volna már erre?

Figyelt kérdés
Mindenki furcsálja, hogy én miért hajtok a csúnya lányokra. Pedig tök logikus. A szép lányok romlottak, defektesek jellemre, tapasztalataim szerint. A szép lányok beképzeltek, egoisták, nagyképűek, Istennő komplexusban szenvednek, csak a bulizás, piálás, hűtlenség megy nekik, mivel tudják, hogy mennyi fiú rajong értük és akar velük szexelni. Alkalmatlanok a komoly kapcsolatra és az anyaságra, ellenben egy csúnya lány, érző szívű, kedves, megértő, türelmes, hűséges, értelmes, ragaszkodó és tökéletes anyának is.
2013. ápr. 21. 13:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az meglehet, de ha valaki azért hajtana rám, mert szerinte csúnya vagyok, akkor elküldeném a fenébe...

17/L

2013. ápr. 21. 13:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Bullshit
2013. ápr. 21. 13:49
 3/13 anonim ***** válasza:

A szépség-cvsúnyaság relatív. A lélek ami fontos.

Lehet egy külsőre szép nő-iszonyat rusnya ha kinyitja a száját, és lehet egy csunya lányból iszonyat szépnő, ha valóban nő.

4/13 anonim ***** válasza:
Üdv a klubbban ;)
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ember!

Semmi sem csak fekete és csak fehér. Senki sem csak szép és csak csúnya. Szerintem széles a spektrum, rossz helyen keresgélsz. Ezek marhára szubjektív dolgok. Ma van egy szépségideál, meg van mondva, hogy "ez a szép". De korszakokkal ezelőtt lehet pont az ellenkezője volt az ellentét.

És igen, vannak rendes szép lányok, és bunkó csúnyák, a fekete-fehér sablonhoz visszatérve.

2013. ápr. 21. 13:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem elhamarkodottan általánosítasz, mert, ahogy az előttem szóló írta, nincs olyan, hogy csak csúnya vagy csak szép. Az, hogy eddig csak ilyen lányokkal találkoztál, valószínű, hogy a véletlen műve. Van igazság abban, amit leírtál, de a dolgok alapjáraton nem így működnek.
2013. ápr. 21. 13:55
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát ezen jót röhögtem.

Középsuliba járok és bár sok sikerem nem volt csajoknál, de egy ideig én is így gondolkodtam, mint Te. Azután próbálkoztam ronda lányokkal is, de azt vettem észre, hogy azok még arra se méltatnak, hogy vissza jelöljenek fb-n. innentől kezdve minek erőlködjek náluk? Inkább bénázom a szép lányoknál, de meg van a csekély esélye, hogy így előbb-utóbb megáll :)

2013. ápr. 21. 13:56
 8/13 anonim ***** válasza:

Szépen kidolgozott elmélet, de baromság.

Vannak még szép lányok akik nem velejéig romlottak, itt van szerény személyem példának. Szépnek tartom magam, épp ezért is a becsületemnél számomra aligha van fontosabb. (ezen a téren)

Biztos vannak nők rajtam kívül akik így gondolkodnak,

hiába lennék szép ha mindenkivel összefeküdnék, mit érek el vele, hogy utánam forduljanak az utcán?

Hurrá!! Aztán szüljek egy olyannak aki fél városon végigment.

Nem általánosíthatod a nőket így! A szépek "szajhák", míg a csúnyák jó kislányok...ugyan már!

2013. ápr. 21. 13:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts! Amúgy meg kétlem, hogy egy számodra csúnya lánnyal élnéd le az életedet szívesen... És lehet h az a csúnya lány találna magának helyetted olyan fiút, aki gyönyörűnek látja,szóval ez kicseszés lenne vele szemben.
2013. ápr. 21. 14:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Az, hogy kinek mi a szép/ nem szép, relatív :) Lehet, hogy egy általad csúnyának tartott lány más szemében maga a tökéletesség és fordítva :) És tényleg ne általánosíts ilyen téren... A legelső válaszolóval értek egyet, ha én csak azért kellenék egy fiúnak, mert szerinte csúnya vagyok, akkor mégannyira se állnék szóba vele... 19/L
2013. ápr. 21. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!