Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most akkor mégis csak a külső a lényeg, nem a tökösség?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy próbálkozni kell és, ha látják, hogy bátor meg tökös vagy és lemered szólítgatni a csajokat, akkor majd vonzódni kezdenek hozzád, erre én minden csajtól csak az elutasítást kapom, úgy látszik, a külső a lényeg, tehát mindegy mit csinálsz, ha jól nézel ki, döglenek érted a csajok, ha meg ronda vagy, akkor hiába is vagy bátor és mersz bepróbálkozni náluk, akkor például egy félénk, de nagyon helyes arcú fiúért lesznek oda a csajok akkor is.2013. ápr. 21. 13:30
21/26 anonim válasza:
uramisten, te nagyon vicces vagy,utolsó:D
23/26 anonim válasza:
Az attól függ, hogy nálad mit takar a tökösség...Ha azt, hogy bunkózol, akkor még jó, hogy elutasítanak...Arra meg, hogy számít-e a külső, csak annyit, hogy még jó, hogy számít... Elvégre ha valakihez nem tudsz fizikálisan is vonzódni, nincs meg köztetek a kémia, akkor aztán fejre is állhat, akkorsem lesz köztetek semmi komolyabb, max barátság. Ezt most nem azért mondom, hogy én is alátámasszam a "csúnya pasik ássák el magukat,semmi esélyük a lányoknál" teoriát, mert szerintem az hogy kinek mi jön be egyéntől függ és egy olyan fiú is bejöhet egy csajnak, akit alapvetően sokan nem tartanak vonzónak. Alapvetően pedig a hozzáállással van probléma, mert az a csajok számára iszonyat taszító, ha egy pasiról már kilóméterekről lerí, hogy utálja saját magát és csak siránkozni tud, hogy "jajj, de ronda vagyok :/" ... Igenis a csúnyább pasik is találhatnak meguknak barátnőt, én nem egy ilyenre láttam példát...De a szépség tényleg relatív és ami a többség számára csúnyának hathat,addig mások szerint még lehet szép. :) 19/L
24/26 anonim válasza:
A világ már csak ilyen,és ilyen is marad.A külső lehet vonzó vagy kevésbé az,jó külsővel jobb és kellemesebb az élet,sokan szeretnének megismerni.Én idősebb vagyok az itt írogatóknál, van tapasztalatom,sőtt csúnya v.ok.Hát nehéz nekünk,nem hívnak társaságba,nem szivesen "látnak" mert nem v.unk szép látvány. Nehezen találtam barátnőt,pedig nagy igényem volt rá!És értsétek meg,ne általánosítsatok,mindkét nemben sokféle ember fordul előEleinte a csúnyácska lányokról azt gondoltam:ez szeretni fog,, mert nincs senkije.Na ez nagy tévedés, jó pasiról álmodják át az életüköt.Várnak mert bizonyítani akarják nem akárkik,és válogatósak.Viselkedni sem igen tudnak, nincs tapasztalatuk,és általában műveletlenek is.Vagyis BÁTRAN szóltsd meg azt a lányt ha tetszik,akkor is ha csinos.Nem lesz több kudarcod mint általában nekünk van,nem szépeknek.És lehet egy kedves,szép barátnőd is.GYAKOROLJÁTOK AZ ISMERKEDÉST!!
25/26 sonyfan válasza:
A csúnya fiúkra nem tudnak büszkék lenni b....meg?
26/26 anonim válasza:
De nem ám. Azért kell nekik pasi, h villogjanak vele, milyen jóképű meg gazdag fiúval vannak. Ugyanolyan tartozék számukra, mint egy cipő v egy táska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!