Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most akkor mégis csak a külső a lényeg, nem a tökösség?
Hát nem logikus? Minden ember sokkal jobban vonzódik egy dögös csajhoz vagy jóképű kigyúrt pasihoz mint egy kevésbé szép egyénhez.
Ez nem azt jelenti, hogy egy dögös csaj nem jön össze egy alacsonyabb súlycsoportú faszival, csak, hogy ha van választás akkor inkább egy jóképű fickó mellett döntenek, még ha hosszútávon bizonytalan is,vagy ha tudják, hogy az a fickó nem fogja őket megbecsülni annyira mint a másik, aki kevésbé jóképű..hiába magabiztos.
Azta utolsó,(vagy mostanra már kitudja hányadik) szerinted ha valaki beképzelt akkor az csak a külsejére lehet az? XD
Jesszusom.(mellesleg megnéznék rólad 1 képet)
Látom neked olyan h vki vmit letett esetleg az asztalra(amit te nem valószínű h lefogsz)nem mond semmit.
Kérdező, nem tudom h hány éves vagy,de ez csak ennyi év után esett le?Ha ronda vagy loosernek vagy titulálva.Ritkán hívnak(ha egyáltalán elhívnak) bulizni.Kisebb az ismeretségi köröd, és a nők se túlzottan rajonganak érted.Ez mind együtt jár.
Nem értitek, hogy nem a külső a lényeg? Persze, hogy a külső fog meg először egy fiún és ha elkezdek vele beszélgetni lehet kiderül, hogy buta, bunkó, beképzelt...
De azért magunknak se hazudjunk ki az a csaj, aki egy rondább fiúnak kezdeményez, mint egy jóképűnek, ha nem ismeri egyikőjüket sem.
14. Honnan veszed, hogy én még nem tettem le semmit az asztalra? Nem ismersz ne ítélkezz.!
És egyébként én sem azt mondom, hogy a jóképű pasi bármit megtehet, és lehet beképzelt, csak. De te sem mondhatod, hogy ha kellenél egy szép/jóképű, vagy egy csúnya férfinek/nőnek, akkor te a csúnyát választanád, ha mind a kettő aranyos, jó fej, kedves, megbízható lenne.;)
figyelj minden mosógép 1 idióta ku***va aki normális már foglalt vagy már 24 felettvan és kiélte magát több far**at látott mint ahányszor köszönt nos a kérdésedre a válasz 1 szerű kerüld a bekébzelt pic*ákat ha 1 komoly normális kapcsolatot akkarsz akk felesjd el a átlag mosogépeket mert neked nem az kell neked 1 katolikus neveltetésű falusi lány kell akinek kevés az önbizalma szüz és főz mos takarit mint 1 igazi nő általában nekik nincs nagy elvárásuk és ha normális vagy akk minden oké ha városi csajhoz ragaszkodsz akk sok sikert hozzá mert annak előbb utobb válás lesz a vége de nem rosszból
Űdv 1 nőgyűlölő Istenség ja és nem kérem az ostoba komenteket én a kérdésre válaszoltam aki feltete nem pedig a többi válaszadó mosogépnek vagy barom álatnak ja és nem minden nő ku*a a véleményem szerint csak 0/005% szerintem tul kevés ennyit erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!