Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi buta, primitív, káromkodós ribizli gizi? Már normális barátnőt szeretnék végre, nem ilyet.
Na álljunk már meg hé! Azért azt egy szóval sem mondtam,hogy egy iszákos gecy legyen a nő, nem tűröm az alkoholizmust. Stűzzel vassal kéne írtani az alkoholistákat, mint ahogy helyesen a vezetőség a cigarettás parasztokkal már megtette. Nem kell hozzámosni tehát az elkoholistaságot a könnyedebb felfogású, kevésbé konzervatív, exhibicionista és szókimondó jellemmel! mert én azt írtam, hogy izlésem szerint az ebben a témában jobb, mint ha valaki egy túlnevelt ,nagyon korlátok közt élő jellemű szerényke maca. Nem bírom az őzikéket, főleg, ha nehezen kapható.
Minél több szókimondó, laza, könnyáűvérű nőt akarok látni a világban. Én csak ennyit írtam. Szeretem a kedves, de rob anc lányokat. /miért? mert soha nem voltam családcentrikus/ így nyilván a szívem ehhez a típushoz húz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!