Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová lettek a normális lányok?
Hello .
Valaki mondja meg léteznek még olyan lányok akik normálisak , kedvesek , aranyosak , nem a pénzre mennek hanem a szeretet és a szerelem fontos számukra , viccesek , nem mondom , hogy a kinézet is fontos de azért legyen csinos ,
( csinos nem egyenlő a plázacicával ) plázacica is lehet csinos , meg láttam már lányt melegítőben és bizony olyan kisugárzása volt ami nem minden napi ) .
Én szeretnék kapcsolatot kialakítani normális lánnyal akit szerethetek .
Lehet , hogy nem vagyok gazdag de azért szeretni azt tudok .
20+ os fiú vagyok aki nagyon szeretne mindennél jobban szeretni valakit .
Szerintetek merrefelé lehetne összefutni olyan lányokkal akik értékelnének egy ilyen fiút ?
Kort nemet írjatok .
Igen léteznek, az egy dolog hogy te nem találod meg, de szinte bárhol vannak még rendes lányt!
22L
"20+ os fiú vagyok aki nagyon szeretne mindennél jobban szeretni valakit "
Ez mind szép s jó, csak magadról ezt az egy mondatod irtad, a kívánságlistád meg betölti az oldalt. Ez viszont elég sokat sejtet negativ értelemben rólad:D
Na látod, a 3-as is egy ilyen lány, és mit olvas ki abból amit írtál?
Hogy biztosan egy nagy szemétláda vagy. Utálom én is, de nekem van igazam.
Mindenhol vannak rendes lányok, csak esetleg ők nem "feltűnősködnek" annyit, mint a plázacicák.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!