Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit hogyan első randin?
Régóta beszélek a sráccal facebookon, és most találkozni hívott. Nem tudom randi-e vagy sem, de örülök neki.
Nem volt még "randim" soha. Mit vegyek fel, hogy csinos is legyek, de ugyanakkor ne legyek kihívó? "Randi" előtti pattanásokkal mit lehet kezdeni gyorsan? Miről beszélgessek vele? Mit csináljak, ha kínos csend alakul ki? Hogy vehetem észre ha tetszem/nem tetszem neki? Tudom, sok a kérdés így egyszerre, de ezek érdekelnek!:)
Atyaég! Mit komplikálod?
Csak lazán.
Aszerint öltözz, h hova mentek. Nem mondta mit fogtok csinálni? Szerintem öltözz úgy, ahogy általában szoktál pl suliba menni vagy utcán mászkálni, persze a legjobb utcai ruhád legyen.;) Szóval nem kell nagyon kirittyentened magad, ha csak nem valami bálba mentek vagy egy elit étterembe.:D Smink jöhet, de ne vidd túlzásba. Ha szép vagy természetesen, akkor egyáltalán nem is kell smink.
Pattanásokhoz nem értek.
A beszélgetést majd irányítja a fiú. Ha nincs téma, akkor kérdezgesd magáról v beszélj magadról, bármit. Ha kínos csend alakul ki, akkor nézz a szemébe és mosolyogj, egy idő után el fogjátok röhögni magatokat, de ez jó, így legalább oldódik a hangulat.:))
Ha tetszel neki, akkor sztem keres alkalmat h hozzád érjen, és esetleg a randi végén meg is fog csókolni. De legkésőbb a randi értékelésekor meg fogod tudni, mikor majd új randit kér, vagy mondja h szeretne folytatást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!