Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem egykorú leszbikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem egykorú leszbikus lányokkal ismerkednék! Hol lehet?

Figyelt kérdés
még középiskolás leány vagyok
2009. szept. 25. 08:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

www.angyalkak.hu - Én itt regisztráltam, mikor érdeklődtem a dolog iránt és itt jöttem össze a volt barátnőmmel. Azóta rájöttem, hogy csak a srácok érdekelnek. De arra számíts, hogy elég sokan akarnak felkérni hármas szexre..

16/L

2009. szept. 25. 12:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Az angyalkákon (elvileg) 18 felett lehet regisztrálni, a www.leszbirandiparty.hu -n már 14 felett is.
2009. szept. 25. 15:33
 13/19 anonim ***** válasza:
Angyalkákon rengeteg olyan lány van, aki nem töltötte még be a 18-at..ez úgyis kiderül, ha összeismerkedsz valakivel.
2009. szept. 25. 17:38
 14/19 anonim ***** válasza:
:)
2009. szept. 26. 10:35
 15/19 anonim ***** válasza:
én félek tőled.
2009. szept. 27. 21:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia! Ismerkedhetsz a pride.hu-n is.
2009. szept. 27. 22:16
 17/19 anonim ***** válasza:

FAKE!

Szerintem csak fogadásból jött a kérdés...

2009. szept. 27. 22:45
 18/19 anonim ***** válasza:

és az a vicc, bár igen szomorú vicc, h vannak olyan emberek akik szerint egy ilyen kérdés csak fake lehet ...

itt is megáll az ész bőve, de figyi rám, ugyan leszbi bnőm nincs, de meleg haverom kettő is van, mert nem olyan nagy durranás ez, az más kérdés, ha te így viszonyulsz a témához, akkor számodra soha nem lesznek persze, de azért kinyithatnád a szemed

2009. szept. 28. 11:33
 19/19 anonim válasza:
Én azt olvastam,hogy a kamaszoknál(fiúk,lányok)sokszor előfordul,hogy a saját nemével van együtt többet és ezért azt hiszi hogy leszbikus vagy meleg.De ha tényleg és biztosan tudod akkor az internetes társkeresőkön szoktak külön ilyen oldalak lenni(pl.chat-en is lehet)
2009. szept. 28. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!