Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem egykorú leszbikus lányokkal ismerkednék! Hol lehet?
És miért nem vagy suliban? :) na mindegy
Attól függ, ha nagyobb városban laksz, ott könnyebb.
Sajnos sok az átverés, meg a kamu, de én a netes ismerkedős oldalakat javaslom. A myvipen sokan vannak, akik állítólag leszbikusok, melegek. De vannak direkt ilyen társkereső oldalak, olyanok is, ahol 18 alattiak is vannak.
csak az egyik barátnőm tud róla de neki van pasija
őszinténszóla nincs ötletem ismerkedésre
Az Ösztrosokk egy budapesti női buli minden hónap utolsó szombatján, melyet a leszbikusok túlreprezentáltsága jellemez.
Az én leszbikus barátnőim erre szoktak járni.Ők 17/18 évesek
MOndjuk ez Pesti!Ha nem vagy az akkor nem tom! :S
17/L
bp-en ez nem probléáma, meleg szórakozóhyeleken szoktak lenni lányok is, igaz jóval kevesebben, de szoktak.
ha nem, akkor marad a net, ahol nagyon sok a kamus, átcsesz és stb, de azért idővel ki tudod őket szűrni
De fiatal leszel te méfg köztük, szal tuti ugranak rád, csak hát .. pont ezért csesznek át majd sokan, vigyázz!
(de kár h nem vagy egy kicsit idősebb, én meg egy leszbi álbarátnőt keresnék ..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!