Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Szeretitek könnyen megkapni a lányt (egy kapcsolatra) aki tetszik nektek vagy jobb, ha meg kell kicsit küzdenetek érte?
kicsit igen de ne nagyon...
f19
Azért itt ne valami nagy "küzdésre" gondolj mert egy lány úgysem fog elutasítani egy olyan fiút aki neki tetszik! Viszont mi lányok azért szeretjük érezni, hogy tesz azért az illető, hogy velünk lehessen ha most ez bármilyen gázul is hangzik.
De örülök, hogy voltak olyan fiúk akik azt írták, hogy egy kapcsolatért azért egy kicsit tudnak küzdeni :)
Ez a küzdés meg "teszünk azért, ki tetszik" egyébként a következőképpen működik a fiúknál. (Mármnt a rendes fiúknál, nem a vadászó-gyűjtögető életmódot folytatóknál, mivel utóbbiak mindenkiért egyenlően nyomulnak, és azért tudnak tojni a kudarcra, az elutasításra, mert a lányra, csak egy játékot játszanak. Ennek ellenére sok lány ennek bedől, mert ettől lett "vonzó" a fiú, pedig nagy szívás jön utána - persze ezt is meg lehet ideologizálni, "tudom, hogy veszélyes, tudom, hogy fájni fog, mégis belemegyek", na de ez a szindróma már nem ide tartozik :D )
Először hősszerelmesek vagyunk azért, aki tetszik. Két órát is ázunk az esőben, csak hogy egy mosolyt vigyünk neki. Napokig szervezünk egy apró kedves ajándékot is, csak hogy minden tökéletes legyen.
Aztán a lány az egészet összegyűri, észre sem veszi (nyilván észreveszi, csak nem viszonozhatja, tehát ezt próbáljuk elkerülni, megspórolni akkor, amikor jelekre, egyértelmű jelekre várunk). És akkor jön az, hogy egyre kevésbé egyoldalú ez a "nyomulás". Egyre jobban nem éri meg, és kinél meddig tart elérkezni ebbe a fázisba.
Ezen a ponton is tudunk küzdeni, hú, nagyon is! De csak azért, aki kvázi megérdemli! :) Azért, akinél látjuk, hogy vevő rá. Ezért kell neked jelezned: te vevő lennél rá. Szóval ez a folyamat van a háttérben, remélem használt, hogy megvilágítottam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!