Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik nekem 1 lány, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem 1 lány, már elégé szemezünk egymásal, oda akarok menni hozzá! Csak mit modjak neki? Az jó, hogy lenne kedved velem eljöni pizzázni vagy lenne kedved eljöni velem a városba sétálni? Melyik lenne a jobb?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mind a kettő jó...
2010. márc. 6. 22:11
 2/13 anonim ***** válasza:
tetszem?
2010. márc. 6. 22:12
 3/13 anonim ***** válasza:
nagy a far.kam és már rég voltam nővel.
2010. márc. 6. 22:12
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hívd el egyből valahová, ha még csak szemezés volt. Menj oda hozzá, kezdj el beszélgetni vele. Én a helyedben viccesre venném a dolgot, és mondanám, hogy "bocsi, de már nem elég az, hogy nézlek" :D vagy valami hasonló... szerintem aranyos :-) 20/L
2010. márc. 6. 22:13
 5/13 anonim ***** válasza:
szerintem ha buliba vagy vhol este atalálkoztok akkor hívd el sétálni az orákon csak dumálj vele és nevetesd meg amikor sétáltok akkor bokolj neki meg olyan helyre vidd ahol ketten lehettek szoval ne a fő ut mellet sétáljatok hanem vmi mellékutszákon vagy eldugott helyeken de ne félelmetes helyeken
2010. márc. 6. 22:37
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Mond ezt: terhes vagy! Ez biztos a szemezés miatt van.
2010. márc. 8. 19:07
 7/13 anonim ***** válasza:
kovekezo a tanacsom menj oda hozza nez melyen a szemebe es csurgasd ra a szemed es kend ra a fulzsirodat hidd el jo lesz minden......
2010. márc. 8. 19:31
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
toszunk?
2010. márc. 8. 19:46
 9/13 anonim válasza:
Ha szemez veled akkor már valószínű jó lesz, de ne hivjad el egyből. Inkább valami poénnal menj oda, pl mi az a vicces dolog ott ahol éppen vagytok (keress valamit amiből poént lehet csinálni), utána meg kezdjetek el dumálni. Ha jól megy akkor hívd el, vagy elég ha elkéred a számát és később elhívod, úgy nem kérsz olyan nagy dolgot elsőre.
2010. márc. 8. 20:19
 10/13 anonim ***** válasza:

SZIAAA!

odaszaladsz, súgva megkérded:Petting?

2010. márc. 8. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!