Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyes jelzések, aztán ha bátorítom, menekül és kerül. Miért csinálja ezt a fiú? (17)
Figyelt kérdés
Csak a tapasztalatszerzés miatt csinálja? Rajtam gyakorol?2013. ápr. 19. 18:33
3/7 anonim válasza:
Nem tudja, mit akar, félénk. Nem érett még a csajozásra.
4/7 anonim válasza:
Csak mások előtt akar nagy csávó lenni.Az ijennel neis tarcsd a kapcsolatot.mutasd meg neki,hogy nem lessz mindig az amit ő akar.
5/7 anonim válasza:
Csak szimplán balf@sz :/ Szerintem adjál neki még 1 kis időt, amíg megtáltosodik :D
6/7 anonim válasza:
ismerős...detto.. nem érett meg..bem tudja mit akar...vonzodik hozzad az fix az erzesi hajtjak hogy cselekedjen de nem tzdja mit akar...
7/7 anonim válasza:
Utolsónak teljesen igaza van :) Sajnos én is ilyen vagyok :/ Nagyon vonzódok 1 lányhoz és az érzéseim hajtanak, de én nem kapok tőle bátorítást, ezért elkezdem őt kerülni, de aztán megint úgy érzem, hogy lépnem kéne valamit...Meg is teszem, de megint nincsen semmi és az egész kezdődik elölről :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!