Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első lépésként, hogy felfigyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első lépésként, hogy felfigyeljen rám, ez jó?

Figyelt kérdés

Ma lesz edzése a srácnak, aki tetszik, és gondoltam mikor vége lesz és megy hazafelé, szembe mennék vele bicóval és mosolyogva köszönnék neki. Ne lakunk messze egymástól, mert egy falu, de nem szoktunk összefutni, tehát kezdetnek ez is megteszi, h észrevegyen. Ha tetszem neki, talán ez is felkelti benne a vadászösztönt. Ha van még ötletetek, hogyan lehetne szolidan feldobni ezt az egészet, h miután elhajtottam mellette, egy darabig még rajtam járjon az esze, akkor várom az ízléses tippeket (NEM olyanokat mint pl hogy húzzam fel a pólómat neki...)

20 évesek vagyunk amúgy és látásból ismerjük egymást, köszönni is szoktunk egymásnak.

20/L

2013. ápr. 19. 09:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel eddig is köszöntetek egymásnak így valami komolyabbon kellene elgondolkoznod.
2013. ápr. 19. 09:05
 2/2 anonim válasza:
hát ne biciklivel. és mosolyogj. esetleg ha van kedvenc kocsmája, akkor véletlenül látogass el oda
2013. ápr. 21. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!