Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy végre felfigyeljen rám legalább egy nő? Nem kell több, csak egy!

Figyelt kérdés

29 éves vagyok, eddigi életem során egyetlen egy nőhöz volt közöm, vele is csak alig 3 hónapig voltam együtt, aztán a tapasztalatlanságomra hivatkozva egyszerűen kidobott.

Ez eléggé megviselt akkor (lassan 1 éve), de azért folytattam a keresést. Mindezidáig hiába. Egyszerűen egy randi nem jön össze. Pedig úgy vágyom már egy kis szeretetre, és arra, hogy szeressek valakit! Röviden, hiányzik egy nő az életemből.

Kinézetemmel szerintem nincs baj, talán inkább a "szeretetre és a kapcsolatra való kiéhezettség" érződhet rajtam, és gondolom ez lehet olyan "ijesztő" sokaknak. De ezt nem tudom elnyomni, semmissé tenni, hisz elvégre érző ember vagyok én is...vagy mi?! Ez mindaddig ott lesz, amíg nem látok valami kicsi esélyt arra, hogy na most talán sikerül. De folyton csak az elutasítást kapom, illetve legtöbb esetben még azt sem, csak egyszerűen tudomást sem vesznek rólam... És most még a karácsony közeledte is rádob egy lapáttal.

Barátaim sem igen vannak, pedig aztán ahol tudtam én segítettem mindenkinek, kedves voltam mindenkivel, mégis inkább úgy érzem, hogy amíg voltak, addig is csak inkább megtűrt személy voltam, mint sem barát.

Tényleg nem akarok itt nyavajogni, csak valahol azért ki kell ezt adnom magamból. Egy picikét most könnyebb is, de attól még a probléma fenn áll.

2012. dec. 20. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
menny oda fogd meg a csöcsét majd csapj a seggére és fuss...figyelni fog rád..:D
2012. dec. 20. 17:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi első, értékelem a poént, de most nem vagyok olyan hangulatban! Senki ne pontozza le, csak fel akart vidítani!
2012. dec. 20. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:
2012. dec. 20. 17:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Próbálj kezdeményezni a neked tetsző lányoknál,előbb utóbb majd összejön.Ha 100ból 1,már akkor is összejött. Vagy 1000ből 1.Sosem tudhatod, lehet pont a következő lesz az:)
2012. dec. 20. 17:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem a kezdeményezés hiányával van a baj, hanem hogy kezd fogyni az erőm. Egyre reménytelenebbnek látom.
2012. dec. 20. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Azon te segíthetsz csak.
2012. dec. 20. 17:42
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os: Ezzel tisztában vagyok, épp ezért kérdezem, hogy hogyan?!
2012. dec. 20. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:

1. Regisztrálj több társkeresőre! Lehet, hogy nem lesz több eredménye, mint néhány randi, de gyakran fog találkozni lányokkal és rá fogsz jönni, hogy nem is olyan nehéz dolog ez.

2. Járj szórakozni! Ez lehet sportolás is, a lényeg, hogy járj emberek közé.

3. Érezd jól magad! Ennél nincs vonzóbb dolog.

2012. dec. 20. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:

1. brian tracy phoenix szeminárium

2. PUA könyvek

3. testépítés

4. siker

2012. dec. 21. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!