Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a kapcsolat egy 16 éves lány és egy 32 éves férfi között?
Unalmas más. Hányingerem van ettől, minden nap olvasni itt ezt..
MŰKÖDHET. De gondolj már bele. Mit tudsz te nyujtani a " igazán szeretem és törődök vele" dumán kivül? Ne mond már, hogy egy 32 éves férfit kitudsz elégíteni úgy, hogy esetleg főzöl,mosol, takarítasz( mert sor kerülhet rá), plusz meg éjszakánként kielégíted. Iskola, továbbtanulás? Ha mindezek mellet akarod a kapcsolatot vele, akkor abból csak bonyodalom lesz. Azt akarja majd, hogy odaköltözz, ne tanulj hanem keress munkát és ellesztek. Szüleid? Családod mennyire értenék meg? És ha elcseszed a fiatal éveidet, mondván hogy vele maradsz? És 30 évesen azt veszed észre, hogy egy öregemberrel élsz együtt?
Lehet én reagálom túl, és szó sincs ilyesmiről, de könyörgöm ez nem helyes. Az apád lehetne. Véleményem szerint csak szex kapcsolat lehet. Anno mikor középiskolába jártam, 2 lány is ott hagyta a sulit mondván hogy Pestre költöznek az új hapsijukkal, akik 30 felett voltak. Az egyikről nem tudok semmit már, a másik csajt fellehet keresni egy netes oldalon, ahol igénybe lehet venni a szolgáltatásait. Szép kilátások.
Csak szex kapcsolat, vagy barátság, de szerelmen alapuló párkapcsolat szinte teljesen kizárt.
Tavaly összejöttem egy 23 éves férfival, már az sem működött, pedig ott csak 6 év korkülönbségről volt szó.
18/L
A szüleim 10 év korkülönbséggel házasodtak össze, de 16 év korkülönbség az már sok.
49% hogy nem.
[(Majd évek múlva)talán] :-|
Szerintem mondj le róla, és várj a véletlenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!