Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak ilyen türelmes fiúk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak ilyen türelmes fiúk? Nem akartam hogy megcsókoljon és nem sértődött meg.

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és még nem volt barátom soha de most randiztam párszor egy fiúval. Én is akartam már hogy megcsókoljon (5 randin nem történt semmi) de amikor megcsókolt elhajoltam meg teljesen kétségbe estem, kb visszautasítottam. Elmondtam hogy azért mert még soha sem csókolóztam és legyen velem türelmes. És nagyon jól fogadta, azt mondta nem akar erőltetni semmit majd ha készen állok rá. De nekem ez hihetetlen hogy tényleg türelmes lesz hozzám. 24 éves és sok tapasztalata van már...
2013. ápr. 18. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincsenek, álmodtad. -.-"
2013. ápr. 18. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
a csávó úriember. ( úriember=az a vadállat aki valameddig bír várni)
2013. ápr. 18. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
van. én is türelmes voltam. habár nálunk a csók hamar megvolt, mi a szexet nem siettük el. Elmúltunk 1 évesek kapcsolatban, mikor megtörtént :) és mindennél jobban élveztük. megéri várni, de azért vegyél erőt magadon :) Semmi nem olyan rémes, még ha abszolute nincs is tapasztalatod benne. :) 22/f
2013. ápr. 18. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetnének?
2013. ápr. 18. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
21%
vannak, de részemről ez a töketlen kategóriát képviseli
2013. ápr. 18. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
Vannak. Baleknak hívják őket.
2013. ápr. 18. 21:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Létezik ilyen türelmes, becsüld meg!

Ha még a csóktól félsz, lehet próbálni sok puszit!

2013. ápr. 19. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!