Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajban vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?
Nem tudom miért de fel akadt a trágársági szűrőn a szöveg amit le szeretem volna írni pedig semmi trágár nincs benne más hogy már nem tudom át fogalmazni mert akkor ki marad a lényeg.
Itt egy kép a szövegről erre szeretnék választ kapni.
Ui: Kedves gyakorikérdés.hu ne töröljétek már mert erre szeretnék választ kapni és tényleg nem tudom már át fogalmazni .. nem értem miért akad fent a trágársgi szűrön mert nem trágár.
Kedves kérdező, nem egyszer voltam hasonló helyzetben, én jelenleg 24 éves vagyok, és utólag rájöttem hogy az összes ilyen egyoldalas szerelmi dolgot(volt egy pár) olyan gyorsan le kell zárni amilyen gyorsan csak lehet. Ugyanis az ilyenekből csak a szenvedés meg az önsajnálat jön, semmit nem nyer vele az ember. Abban a pillanatban ahogy kiderül hogy felesleges minden erőfeszítés, nincs értelme tovább.
Pont olyan ez mintha egy csomó pénzt, és időt ölnél egy olyan autóba amiről már az elején tudni lehet hogy soha nem fog menni, nincs értelme. Sajnálom :/
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!